Home / Fashion  / Η Carpisa γιορτάζει 20 χρόνια με τον Jeremy Scott

Η Carpisa γιορτάζει 20 χρόνια με τον Jeremy Scott

Η Carpisa κυκλοφορεί μία μοναδική συλλογή σε συνεργασία με τον διάσημο σχεδιαστή Jeremy Scott, με αφορμή τα 20 χρόνια της.

 

 

Η Carpisa μετράει 20 χρόνια από την ίδρυσή της και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο. Συνεργάζεται με τον διάσημο σχεδιαστή Jeremy Scott και κυκλοφορεί μία μοναδική, unisex collection από τσάντες, αποσκευές και αξεσουάρ με την υπογραφή του Αμερικανού designer. Γνωστός για το ιδιαίτερο και αδιαμφισβήτητο στυλ του, καθώς και το pop spirit του, ο Scott απεικόνισε αγάλματα με επιρροές από τον κλασικισμό, ερμηνευμένα σε prints με μοντέρνο ύφος, και στυλιζαρισμένα αεροπλάνα. Ζωηρά χρώματα και ευθυμία χαρακτηρίζουν τα σχέδια.

 

 

Η συλλογή αποτελείται από τσάντες πολλών χρήσεων. Shopping bags, cross-bodies, backpacks, weekend bags, πορτοφόλια, necessaires και card-holders, όλα κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο υλικό RPET (εφέ νάιλον). Η μόνη εξαίρεση είναι το Pop Airplane Luggage σετ 3 τεμαχίων, μια νέα ερμηνεία του εμβληματικού μοντέλου GoTech®, από την ταξιδιωτική συλλογή της Carpisa. Το set είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, καθώς και από ένα 70% ανακυκλωμένο μείγμα υλικών.

 

Τέλος, η Carpisa συλλογή περιλαμβάνει και τη μοναδική τσάντα Pop Icon σε σχήμα zeppelin. Πρόκειται για μια επανερμηνεία της εμβληματικής τσάντας Blimp, που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Jeremy το 2003.

 

 

Προκειμένου να δοθεί έμφαση στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη Capsule Collection σχεδιάστηκε με αφορμή την 20ή επέτειο της Carpisa, το JS-Carp-20 αναγράφεται σε ένα από τα φτερά του zeppelin, καθιστώντας το έτσι συλλεκτικό “αντικείμενο”.  Σε όλους τους ιμάντες ώμου και τα αξεσουάρ αναγράφεται το λογότυπο, που δημιουργήθηκε ειδικά για την capsule συλλογή και φέρει το όνομα του σχεδιαστή.

 

 

“Για μένα, η δημιουργικότητα είναι το σημαντικότερο όλων. Δεν είναι απλώς ο τρόπος μου να βρίσκω την ευτυχία, αλλά το μέσο για να μοιραστώ τη δουλειά μου, να εμπνέω και να κάνω τους άλλους ευτυχισμένους. Διασκέδασα πολύ σχεδιάζοντας αυτήν την Carpisa συλλογή. Άλλωστε, τα ταξίδια είναι από μόνα τους μια πολύ δημιουργική διάσταση. Προσπάθησα να μεταφέρω τις προσδοκίες και το όραμα όσων ταξιδεύουν στα στοιχεία που συνθέτουν την capsule συλλογή. Αυτή η συλλογή σχεδιάστηκε για όλους. Σκέφτηκα ότι πολλοί θα ήθελαν να ταξιδέψουν με πρακτικά αξεσουάρ. Τα οποία είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικά και φτιαγμένα με βιώσιμα υλικά.” – Jeremy Scott.

 

 

www.carpisa.it

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.