Home / Beauty  / Η Beyoncé συστήνει τα Texan hair!

Η Beyoncé συστήνει τα Texan hair!

Texan hair
Big hair, don’t care! Για την εμφάνισή της στο Super Bowl η Beyoncé επέλεξε να κάνει μία statement εμφάνιση, συστήνοντάς μας την τάση των Texan hair.

 

Η Beyoncé μάς δίνει το απόλυτο hair inspo, επιλέγοντας ένα από τα πιο statement χτενίσματα για φέτος!.Προκειμένου να ταιριάξει με το theme του νέου της album, αλλά και του καινούργιου της τραγουδιούTexas Hold ‘Em που παρουσίασε το προηγούμενο σαββατοκύριακο,.η καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο Super Bowl με ένα χτένισμα εμπνευσμένο από το Texas και τις cowgirls. Ο λόγος για το λεγόμενο Texan hair, το οποίο επιμελήθηκε ο hairstylist της Beyoncé, Neal Farinah.

 

Ο Neal Farinah δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία με τα “big hair” της Beyoncé,.γράφοντας στη λεζάντα “Super Bowl Τexan hair”, συστήνοντάς μας έτσι τη νέα τάση. Τι είναι, όμως, ακριβώς τα Texan hair;

 

 

Στην πραγματικότητα, τα Texan hair υιοθετούν την αισθητική των κατοίκων της νότιας Αμερικής, δηλαδή τα μεγάλα.και φουσκωτά μαλλιά που συνήθως συναντάμε σε πολιτείες των ΗΠΑ όπως η Λουϊζιάνα, η Τζόρτζια και η Αλαμπάμα. Αυτό το hair trend είναι εμπνευσμένο από τις cowgirls και ανταγωνίζεται τα minimal χτενίσματα που έχουμε συνηθίσει να κυριαρχούν στις μεγαλύτερες τάσεις για τα μαλλιά. Τα Τexan hair εκμεταλλεύονται την εμμονή μας για το iconic 90s blowout.και τη συνδυάζουν με επιρροές από τα 70s και τα 80s.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @rokaelbeauty/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada