Home / Beauty  / Οι τάσεις στο summer πεντικιούρ που είναι hot!

Οι τάσεις στο summer πεντικιούρ που είναι hot!

τάσεις στο πεντικιούρ

It’s time for our feet to shine! Ανακαλύψτε τις τάσεις στο πεντικιούρ που πρέπει να δοκιμάσετε πριν τελειώσει το καλοκαίρι!

 

Έχουμε προ πολλού αποχαιρετήσει τα κλειστά παπούτσια και τα σανδάλια και τα high heeled πέδιλα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας εμφανίσεων! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φροντίσουμε να έχουμε περιποιημένα πόδια και φτιαγμένα νύχια! Οι τάσεις στο summer πεντικιούρ έχουν καθοριστεί και μας προετοιμάζουν για το επόμενο ραντεβού μας με τον nail artist μας. Το πεντικιούρ που θα επιλέξουμε θα μας συντροφεύσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι το μανικιούρ, οπότε καλό θα είναι να κάνουμε μία επιλογή για την οποία θα είμαστε σίγουρες. Θα πρέπει, λοιπόν, να ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας μας,.με τα μαγιό μας, αλλά και τα καλοκαιρινά μας παπούτσια.

 

 

Κάνοντας μία επίσκεψη στα αγαπημένα μας Instagram προφίλ και μέσα από τις συμβουλές των nail experts ανακαλύψαμε τις τάσεις στο πεντικιούρ! Χρώματα που πρόκειται να κυριαρχήσουν στις παραλίες και όχι μόνο. Οι milky αποχρώσεις και το Γαλλικό μανικιούρ, επηρεασμένα από την άνοδο του quiet luxury trend, είναι από τις επικρατέστερες τάσεις. Το baby blue και το απαλό πορτοκαλί και κίτρινο είναι ίσως από τα πιο hot χρώματα του φετινού καλοκαιριού! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα δοκιμάσουμε και στο πεντικιούρ μας! Μπορείτε να δοκιμάσετε και κάποιες από τις classic αποχρώσεις, όπως κόκκινο ή λευκό!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.