Home / Beauty  / Η Emma Mackey είναι το πρόσωπο της Burberry Goddess

Η Emma Mackey είναι το πρόσωπο της Burberry Goddess

Emma Mackey
Η Burberry αποκαλύπτει το νέο άρωμά της, Goddess, μέσω μίας δυναμικής καμπάνιας, με πρωταγωνίστρια την Emma Mackey.

 

Η πρωταγωνίστρια του Sex Education, αλλά και πιο πρόσφατα, μία από τις κινηματογραφικές Barbie, Emma Mackey,.γίνεται το πρόσωπο του νέου αρώματος της Burberry. Η εντυπωσιακή καμπάνια, η οποία γυρίστηκε από τον Mario Sorreti, αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτήν την Τρίτη.

 

Το Goddess φαίνεται να είναι μία ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη για τον οίκο,.καθώς είναι το πρώτο του άρωμα, το οποίο κυκλοφορεί με μία επαναγεμιζόμενη συσκευασία, ακολουθώντας μία πιο βιώσιμη κατεύθυνση, με την Caroline Adreotti, εμπορική διευθύντρια της Coty, να το χαρακτηρίζει ως ένα σημαντικό ορόσημο για την Burberry.

 

 

Η συσκευασία είναι το “κλειδί” για τη μεταφορά των προϊόντων μας και την προστασία των συνθέσεων μας — αλλά συμβάλλει επίσης στο περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Γι’ αυτό, έχουμε προσδιορίσει τα ανταλλακτικά.ως ένα βασικό στοιχείο της στρατηγικής βιωσιμότητας της Coty. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους καταναλωτές μας να κάνουν περιβαλλοντικά συνειδητές επιλογές, απολαμβάνοντας τα πιο πολυτελή αρώματα μας”, ανέφερε σχετικά η Caroline Andreotti.

 

Σύμφωνα με την Andreotti, η Emma Mackey αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για την αναμενόμενη καμπάνια,.καθώς η ηθοποιός είναι ένα ισχυρό πρότυπο ενδυνάμωσης. Η νέα καμπάνια δείχνει την Emma Mackey να είναι περιτριγυρισμένη από λέαινες να βρίσκονται στο.φυσικό τους περιβάλλον, με το τραγούδι Goddess να πλαισιώνει το clip.

 

Η δυναμική καμπάνια συνδυάζεται με το ιδιαίτερο και δυναμικό άρωμα του Goddess, το οποίο χαρακτηρίζεται ως ένα “gourmand αρωματικό”.

 

“Ο αρχικός μου στόχος για το Burberry Goddess ήταν να επεκτείνω την κοινή χρήση της βανίλιας για να προσφέρω ένα νέο είδος πλούσιας οσφρητικής εμπειρίας. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποίησα τρεις διαφορετικούς τύπους εκχύλισης βανίλιας. Ο πρώτος είναι η έγχυση βανίλιας, η οποία παρέχει την πιο φωτεινή, ξυλώδη βανίλια που είναι δυνατόν. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα το Firgood™, επίσης γνωστό ως “χαβιάρι βανίλιας”, για πρώτη φορά σε άρωμα. Αυτό το καινοτόμο νέο συστατικό προσθέτει μια γλυκιά, πλούσια και ζωώδη βανίλια. Τέλος, το Vanilla Absolute είναι πιο σκούρο και πλούσιο, ενισχύοντας το άρωμα με μια μυστηριώδη, γαλακτώδη όψη”, αναφέρει η Amandine ClercMarie, δημιουργός του αρώματος.

 

www.burberry.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada