Home / Good Life  / Οι κορυφαίοι προορισμοί για το 2023 σύμφωνα με την American Express Travel

Οι κορυφαίοι προορισμοί για το 2023 σύμφωνα με την American Express Travel

American Express Travel
Η American Express Travel δημοσίευσε τη λίστα της με τους πιο trending ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2023. Αυτοί οι 10 top προορισμοί, που κέρδισαν μία θέση στη λίστα, μας δίνουν έμπνευση για να προγραμματίσουμε το επόμενο ταξίδι μας!

 

Στην κορυφή των δημοφιλέστερων προορισμών της American Express Travel βρίσκεται η πρωτεύουσα της Δανίας.

 

Δεν ήταν δύσκολο για την Κοπεγχάγη να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της λίστας. Αυτός ο παραμυθένιος προορισμός ξεχωρίζει για τις πανέμορφες γωνιές του, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, τον πολιτισμό του, καθώς και για τις τοπικές γευστικές του απολαύσεις. Αυτή η μοναδικότητα της Κοπεγχάγης μάς προσκαλεί να απολαύσουμε κάθε μαγευτική πτυχή της πόλης.

 

 

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι προορισμοί, που κατάφεραν να τερματίσουν στην κορυφαία 10άδα της American Express Travel;

 

Florida Keys, Florida 

 

 

Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

 

 

Λισαβόνα, Πορτογαλία

 

American Express Travel

 

Πόλη του Μεξικό

 

 

Μαυροβούνιο

 

 

Παρίσι, Γαλλία

 

American Express Travel

 

Sydney, Αυστραλία

 

American Express Travel

 

Woodstock, Vermont

 

 

Yaukuve, Νησιά Φίτζι

 

American Express Travel

 

Εκτός από τους κορυφαίους προορισμούς, η American Express Travel εντόπισε τις βασικές αιτίες των ταξιδιωτών, που τους οδηγούν στο να προγραμματίσουν το επόμενό τους ταξίδι.
  • Αναζήτηση νέων περιπετειών: Το 70% των ερωτηθέντων συμφωνεί ότι θέλει να ταξιδέψει σε προορισμούς του “wish list” του, το 2023.
  • Διακοπές με επίκεντρο την υγεία: Το 89% των ερωτηθέντων συμφωνεί ότι θέλει να ταξιδέψει για να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το 74% σχεδιάζει να ταξιδέψει περισσότερο το 2023 για την ευημερία του.
  • Αναζήτηση εξατομικευμένων εμπειριών: Το 88% των ερωτηθέντων συμφωνεί ότι του αρέσει να αναζητά τοπικές εμπειρίες και να μαθαίνει για τον πολιτισμό, όταν ταξιδεύει. Το 73% είναι πρόθυμο να ξοδέψει περισσότερα χρήματα για το ταξίδι που επιθυμεί.
  • Από το New Years Resolution στα καλοκαιρινά ταξίδια:.Το 43% των ερωτηθέντων συμφωνεί ότι θέλει να ταξιδέψει περισσότερο, ως μία απόφαση που λήφθηκε την Πρωτοχρονιά. Παράλληλα, το 50% των ερωτηθέντων έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται τον προορισμό των επερχόμενων καλοκαιρινών του διακοπών.
  • Περισσότερα χρήματα για την απόλυτη ταξιδιωτική απόλαυση:.Το 74% των ερωτηθέντων συμφωνεί ότι είναι πιο πιθανό να ξοδέψει περισσότερα για ταξίδια το 2023. Το 40% δηλώνει ότι είναι πρόθυμο να πληρώσει περισσότερα χρήματα για ένα “αργοπορημένο” check-out, με σκοπό να απολαύσει στο μέγιστο τις διακοπές του. 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada