Home / Men  / Grooming  / Οι καλύτερες κρέμες χεριών για άνδρες
Οι πιο καλές και οικονομικές κρέμες χεριών για άνδρες. 

Η ενυδάτωση χεριών είναι απαραίτητη για την σωστή περιποίηση των άκρων μας. Οι κρέμες χεριών αναλαμβάνουν να σας προστατέψουν από την αφυδάτωση και την ξηροδερμία, τα επώδυνα σκασίματα και να σας χαρίσουν βελούδινα χέρια

 

Οι καλύτερες κρέμες χεριών για άνδρες

Γιατί και οι άνδρες έχουν δικαίωμα στις καλύτερες κρέμες χεριών.

 

 

Apivita Hand Cream Dry Chapped Hands.

Επανορθώνει τα ξηρά-σκασμένα χέρια και επουλώνει τα σκασίματα με βιολογικό έγχυμα βάλσαμου και βιολογικό κερί μελισσών. Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και ανακουφίζει άμεσα από την αίσθηση της δυσφορία με έγχυμα λεβάντας, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη E και βιταμίνη A . Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία χάρη στο πατενταρισμένο έγχυμα από τον συνδυασμό 3 βιολογικών ειδών Σιδερίτη και την πρόπολη. Αποκαθιστά την χαμένη ενυδάτωση, αφήνοντας τα χέρια απαλά και υγιή με ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, γλυκερίνη και πανθενόλη. Το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα έγχυμα Ελληνικού βιολογικού τσαγιού του βουνού με αντιοξειδωτική δράση.

 

Οι καλύτερες κρέμες χεριών για άνδρες

Courtesy of Apivita

 

 

Eubos Sensitive Hand Repair & Care Cream Κρέμα Χεριών Για Ξηρά & Ταλαιπωρημένα Χέρια.

Οι πολύτιμοι ενεργοί παράγοντες αναζωογονούν και προστατεύουν την φυσική βιοσφαίρα του δέρματος. Το ξηρό, τραχύ δέρμα γίνεται αισθητά απαλό και μαλακό. Το λεπτό, αδιάβροχο και μη-ελαιώδες καλυπτικό υμένιο εμποδίζει την ξηρότητα και το σκάσιμο του δέρματος και προστατεύει τα χέρια από τις βλαπτικές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Έτσι, μία κανονική, καθημερινή εφαρμογή έχει σαν αποτέλεσμα την καλή κατάσταση και την βελούδινη απαλότητα των χεριών.

 

Courtesy of Eubos

 

 

Neutrogena Hand Cream Unscent.

Kρέμα χεριών χωρίς άρωμα. Εξασφαλίζει άμεση ενυδάτωση και ανακούφιση στα ξηρά και σκασμένα χέρια από την πρώτη κιόλας χρήση, χαρίζοντας ορατά πιο λεία & απαλά χέρια.

 

Courtesy of Neutrogena

 

 

Medisei Extra Hand Cream Urea 5%.

H Panthenol Extra Hand Cream περιέχει 5% Πανθενόλη και είναι ενισχυμένη με 5% Ουρία. Η συνδυασμένη δράση αυτών των συστατικών ενυδατώνει έντονα τα ταλαιπωρημένα και σκασμένα χέρια και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλαση τους. Η καθημερινή χρήση της προστατεύει τα χέρια από την επίδραση του περιβάλλοντος (ήλιος, αέρας, κρύο) και τη δράση απορρυπαντικών. Απορροφάται άμεσα από το δέρμα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

 

Courtesy of Medisei

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!