Home / Good Life  / Μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο 7ο Dine Athens

Μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο 7ο Dine Athens

γευστικές εμπειρίες 7o Dine Athens
Μετά από έξι επιτυχημένες διοργανώσεις, το Dine Athens της Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard®, επιστρέφει για 7η χρονιά, για να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε περισσότερα από 100 εστιατόρια της Αθήνας -ανάμεσά τους και βραβευμένα με αστέρια Michelin!

 

Έως τις 21 Μαρτίου, μπορούμε να δειπνήσουμε σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, επιλέγοντας ανάμεσα σε Γαλλική, Ελληνική, Ελληνική – Δημιουργική, Μεσογειακή, Ιταλική, Διεθνής, Ιαπωνική, Μεξικάνικη, Ινδική και Ταϊλανδέζικη κουζίνα. Ενδεικτικά, μερικά μόνο από τα εκλεκτά εστιατόρια, που υπόσχονται να μας χαρίσουν αλησμόνητες γευστικές εμπειρίες, είναι τα Βαρούλκο Seaside, Σπονδή, Ψωμί & Αλάτι, Athénée, Botrini’s, CTC Urban Gastronomy, Hervé Restaurant, Hytra, Matsuhisa Athens, Pharaoh, Proveleggios, Simul, κ.ά.

 

Παράλληλα, το 7ο Dine Athens επιφυλάσσει μία σειρά γευστικών εμπειριών αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard®. Πιο συγκεκριμένα:

 

Global Star Chef Nights

6 & 7.3.2023

Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin chef Rafael Cagali παρουσιάζει στη Σπονδή ένα μοναδικό menu, διαμορφωμένο αποκλειστικά για τις δύο βραδιές.

 

 

Cooking Masterclasses

4.3.2023

Ο Στέλιος Παρλιάρος μάς προσκαλεί στο Sweet Alchemy powered by LURPAK®, σε ένα γλυκό masterclass με θέμα τη μοναδική και αγαπημένη σοκολάτα.

5 & 19.3.2023

Η Γωγώ Δελογιάννη μαγειρεύει με τους μικρούς λάτρεις της γαστρονομίας στη Στοά Κεραμεικός, σε ένα σεμινάριο – παιχνίδι όπου τα παιδιά 4-10 ετών μαθαίνουν να δημιουργούν αλμυρά και γλυκά snacks.

11.3.2023

Η Madame Ginger και η ομάδα της μας υποδέχονται στην κουζίνα του Madame Ginger’s Food Studio,.για να μαγειρέψουν live συνταγές από το τελευταίο τους βιβλίο GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ.

12.3.2023

Ο Πάνος Ιωαννίδης μάς περιμένει στο Oz37 Gastronomy Studio powered by LURPAK® με δύο μοναδικά masterclasses. Το πρώτο αφιερωμένο στην pasta fresca και το δεύτερο σε συνταγές για vegetarian risotti.

 

https://www.instagram.com/p/Co-cAcSts_7/

 

Dine Art Experiences

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την Τέχνη στο Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή (11.3.2023) και στο Μουσείο Μπενάκη (18.3.2023).

 

Meet the Chef Dining Experiences

7.3.2023

The Zillers | Παύλος Κυριάκης

14.3.2023

Herve | Herve Pronzato & Γρηγόρης Κίκης

 

 

Wine Masterclasses

9.3.2023

Το Simul Restaurant και ο σεφ Νίκος Θωμάς υποδέχονται το Κτήμα Άλφα σε ένα διαφορετικό Wine Masterclass!

13.3.2023

Ένα μοναδικό event οινογευσίας από το Κτήμα Άλφα στο εμβληματικό Athénée.

 

 

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των εστιατορίων που συμμετέχουν στο 7ο Dine Athens και οργανώστε τη γαστρονομική εμπειρία σας εδώ.

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin