Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Florence Welch ετοιμάζει musical!

Η Florence Welch ετοιμάζει musical!

Florence Welch

Η τραγουδίστρια Florence Welch ετοιμάζει τη δική της εκδοχή της ταινίας The Great Gatsby, με το musical με τίτλο Gatsby, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το 2024!

 

Η υποψήφια για Grammy και κεντρική τραγουδίστρια των Florence and the Machine ετοιμάζει κάτι πολύ ενδιαφέρον!ΒΗ Αγγλίδα Florence Welch ετοιμάζει τη δική της εκδοχή ενός βραβευμένου βιβλίου και μίας πολύ γνωστής ταινίας. Εμπνέεται από το The Great Gatsby και δημιουργεί το musical Gatsby. Μάλιστα, η ίδια είχε συνεισφέρει και στο soundtrack της ταινίας το 2013. Βρίσκεται πίσω από τους στίχους και τη μουσική και συνεργάζεται με τον υποψήφιο για Grammy, Thomas Barlet. Ο ίδιος είναι και παραγωγός του τραγουδιού Jenny of Old stones των Florence and the Machine.

 

 

“Αυτό το βιβλίο με έχει στοιχειώσει για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Έχει κάποιες από τις αγαπημένες μου φράσεις στη λογοτεχνία. Τα μιούζικαλ ήταν η πρώτη μου αγάπη και νιώθω μια βαθιά σύνδεση με τον ραγισμένο ρομαντισμό του Φιτζέραλντ. Είναι τιμή που μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να αναδημιουργήσω αυτό το βιβλίο σε τραγούδι”, δήλωσε η Florence Welch όταν ξεκίνησε αυτό το project, πριν από δύο χρόνια.

 

Η παράσταση πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2024, χωρίς να γνωρίζουμε, ακόμα, την ακριβή ημερομηνία π0ρεμιέρας. Stay tuned για περισσότερες ανακοινώσεις!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.