Home / Good Life  / Ένας επίγειος παράδεισος στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Ένας επίγειος παράδεισος στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Ρίο
Χρυσές αμμουδιές, απέραντη θάλασσα, μαγευτικά τοπία, χορός και μουσική! Το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι ένας επίγειος παράδεισος, που υπόσχεται να σου δώσει μία πλούσια γεύση από την τοπική του κουλτούρα και τον βραζιλιάνικο τρόπο διασκέδασης!

 

Christ the Redeemer

Τοποθετημένο στην κορυφή του λόφου Κορκοβάντο, στο εθνικό πάρκο τους Δάσους Tijuca,.το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή συγκαταλέγεται στα Νέα Επτά Θαύματα του Κόσμου και καλεί όλους τους επισκέπτες του Ρίο να θαυμάσουν αυτό το εντυπωσιακό σύμβολο του χριστιανισμού, που κόβει την ανάσα.

 

Ρίο

 
Maracanã Stadium

Η Βραζιλία, γενέτειρα μερικών από τους πιο εμβληματικούς αθλητές-σύμβολα του ποδοσφαίρου, μας δίνει την ευκαιρία να βιώσουμε την απόλυτη εμπειρία του Maracanã Stadium. Ως “ναός” του ποδοσφαίρου ακολουθεί μία μακρά ιστορία, με το πιο σημαντικό γεγονός τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλου,.το 1950, καθώς και το χιλιοστό γκολ του Pelé, το 1969, ενάντια στους Vasco da Gama.

 

 
Copacabana Beach

Στην παραλία-σύμβολο για το Ρίο χτυπάει η καρδιά της πόλης. Στα 2,5 μίλια της, η Copacabana φιλοξενεί καθημερινά χιλιάδες κόσμου,.με τους street artists να μοιράζονται με τους τουρίστες την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και κουλτούρα της Βραζιλίας.

 

Ρίο

 
Εθνικό Πάρκο Tijuca

Το Tijuca φιλοξενεί το μεγαλύτερο αστικό τροπικό δάσος στον κόσμο. Σε απόσταση 45 λεπτών από την παραλία Copacabana,.αυτή η καταπράσινη έκταση είναι ένα δημοφιλές σημείο για όλους τους λάτρεις της φύσης.

 

Ρίο

 

Pedra da Gávea

Το Pedra da Gávea είναι μία από τις πολλές κορυφές για πεζοπορία, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την απέραντη θέα του Ρίο.

 

Ρίο

 
Παραλία Ipanema

Η παραλία Ipanema, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Ρίο ντε Τζανέιρο,.εκτείνεται σε πάνω από 2 χιλιόμετρα καθαρής άμμου. Αυτή η δημοφιλής ακτογραμμή πλαισιώνεται από ιδιαίτερα έργα τέχνης, κλαμπ και μπαρ, καθώς και καταστήματα λιανικής,.που πωλούν παραδοσιακές βραζιλιάνικες φορεσιές και αναμνηστικά.

 

 
Συνοικία Lapa

H bohemiam συνοικία του Ρίο είναι ο κατάλληλος τρόπος για να κλείσει κανείς τη βραδιά του, έτσι όπως ακριβώς προστάζει η νυχτερινή ζωή της πόλης.

 

 

Εσύ, θα μπεις στον ρυθμό του Ρίο;

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada