Home / Fashion  / Celebrity Style  / Μαθήματα styling από τους δρόμους της Νέας Υόρκης

Μαθήματα styling από τους δρόμους της Νέας Υόρκης

Μαθήματα styling

Ανακαλύψτε όσα μαθήματα styling συγκεντρώσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Let the streets do the talking!

 

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τελείωσε με το εντυπωσιακό και λαμπερό show του Michael Kors. Ωστόσο, τα μαθήματα styling, που χρειαζόμαστε, τα πήραμε, φυσικά, από τους δρόμους της πόλης. Ακόμα κι αν οι θερμοκρασίες κυμάνθηκαν και κάτω από το μηδέν, δεν πτόησαν τα fashion girls, που έδειξαν ότι η φετινή Άνοιξη θα είναι γεμάτη sexiness. Οι τάσεις καθορίστηκαν και, όπως όλα δείχνουν, θα μας βοηθήσουν να γεμίσουμε με αυτοπεποίθηση την επόμενη σεζόν.

 

Οι street stylers του Big Apple μάς θυμίζουν ότι η θηλυκότητα και το coolness βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μας καλούν να τολμήσουμε, να πειραματιστούμε και να βάλουμε την προσωπικότητά μας στο στυλ μας. Κρόσσια, φτερά, statement πανωφόρια, cut out γραμμές, πρωτοπόρα αξεσουάρ, jeans, crop tops, mini και ιδιαίτερα κομμάτια πρωταγωνίστησαν. Παρατηρούμε, επίσης, ότι κάθε εμφάνιση χτίστηκε με ευέλικτα κομμάτια, ώστε να είναι μία day to night πρόταση. Φέτος την άνοιξη, τα μαθήματα styling υποδεικνύουν χρώματα, prints, tailored κοστούμια και δερμάτινα κομμάτια.

 

Μεγάλη τάση το sexy style, το οποίο ανανεώνεται με σοφιστικέ και edgy πινελιές. Το σίγουρο είναι ότι, αν ακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα styling με New York αέρα, θα είστε απόλυτα stylish αυτήν την Άνοιξη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.