Home / Fashion  / Η Pandora κυκλοφορεί Marvel inspired collection

Η Pandora κυκλοφορεί Marvel inspired collection

Μία συλλογή Pandora, εμπνευσμένη από τους χαρακτήρες και τις ταινίες της Marvel, κυκλοφόρησε μόλις.

 

 

Πιστεύεις στους super ήρωες; Η Pandora ναι! Συνεργάζεται με το σινεματικό σύμπαν της Marvel και της Disney και κυκλοφορεί μία ηρωική συλλογή. Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν το πνεύμα της περιπέτειας, μέσα από κοσμήματα και γιούρια. Το ασημένιο Pandora Moments Marvel The Avengers βραχιόλι έχει κούμπωμα με αλυσίδα φιδιού. Συμπληρώνεται από γούρια εμπνευσμένα από τους Avengers. Hulk, Iron Man, Black Panther και Black Widow. Τα συγκεκριμένα γούρια μπορούν να μπουν και στα περιδέραια και τα μπρελόκ του brand.

 

 

Οι δυο Creative Directors της Pandora μας καλούν, με αυτή τη συλλογή, να βρούμε τον ήρωα που κρύβουμε μέσα μας, αλλά και να τιμήσουμε τους καθημερινούς ήρωες που ξέρουμε. Εσάς, τους ανθρώπους σας ή ένα μέλος της κοινότητάς σας. Σύμφωνα με τους ίδιους, ένας πραγματικός ήρωας παλεύει για την ενότητα, έχει την αίσθηση του σκοπού και δεν είναι τέλειος, όπως και οι χαρακτήρες της Marvel. Δε χρειάζεται να έχεις υπερφυσικές δυνάμεις για να βοηθήσεις.

 

Pandora

 

Μέσα από ένα μείγμα από μέταλλο και σμάλτο, η συλλογή κοσμημάτων αναπλάθει ρεαλιστικά τις στολές, τις προσωπικότητες και τις αξίες των ηρώων. Είτε είστε team Wakanda, είτε team Hulk, τα ασημένια γούρια αποτυπώνουν αυτό που αντιπροσωπεύει κάθε ήρωας και επιτρέπουν στον χρήστη να ακολουθήσει το παράδειγμά του.

 

Pandora

 

Photos: www.pandorashop.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.