Home / Fashion  / Ο Kim Jones απογείωσε το πράσινο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Ο Kim Jones απογείωσε το πράσινο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Ο Kim Jones παρουσίασε τη Fendi SS23 συλλογή του οίκου στην πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, αναδεικνύοντας το πράσινο χρώμα.

 

 

Σε κάθε Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ο οίκος Fendi είναι το πρώτο μεγάλο όνομα στην κούρσα των runways. Ο Kim Jones δίνει το έναυσμα και όλοι οι υπόλοιποι luxury οίκοι ακολουθούν. Αφού αποκάλυψε τη resort συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με τον Marc Jacobs, έκανε την έκπληξη και προσγείωσε τα νέα του κομμάτια στο Μιλάνο. Άφησε πίσω του τη heavy street style αισθητική και δημιούργησε μία συλλογή πιο προσγειωμένη και πιο elegant. Κινήθηκε σε πιο ανοιχτούς χρωματικούς δρόμους και έδωσε στο πράσινο χρώμα τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

 

Τα πλούσια σατέν και τα διάφανα σιφόν επέστρεψαν συνοδευόμενα από μετάξι, ribbed cotton και soft wool. Ο Kim Jones ζωγράφισε τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, από neon μέχρι olive, οι οποίες διακόπτονταν από απαλό ροζ και μπλε. Για αυτήν τη συλλογή ο σχεδιαστής έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στα παπούτσια και εισήγαγε πολλές νέες επιλογές υποδημάτων για τις γυναίκες.

 

 

Πρόσθεσε διαφάνεια σε γόβες, έδωσε νέα τροπή στα open toe heels, δημιούργησε sneakers με πλατφόρμες και δεν παρέλειψε να δώσει τη δική του πινελιά στις knee high stretch boots. Η Y2K αισθητική έλαβε ένα Fendi twist, μέσα από slinky φορέματα, low rise παντελόνια, στενά cardigans και cargo κομμάτια.

 

 

www.fendi.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.