Home / Beauty  / Κρέμες χεριών για να αντιμετωπίσετε το κρύο!

Κρέμες χεριών για να αντιμετωπίσετε το κρύο!

Οι χαμηλές θερμοκρασίες “χτυπούν” και την επιδερμίδα των άκρων μας. Οι κρέμες χεριών θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τη ξηρότητα.

 

Ο χειμώνας που τόσο άργησε να έρθει κατέφτασε και το τόσο κρύο μάς έχει επηρεάσει σε όλους τους τομείς. Από το πως θα ντυθούμε, μέχρι το πώς θα φροντίσουμε το πρόσωπό και το σώμα μας. Ένα από τα μέρη που επηρεάζονται πολύ είναι τα χέρια μας. Γίνονται πολύ ξηρά, αφυδατώνονται, προκαλούνται έντονοι ερεθισμοί, ακόμα και μικρές αιμορραγίες. Για να αποφύγουμε αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις και τον πόνο πρέπει να προμηθευτούμε καλές κρέμες χεριών για να επαναφέρουμε την επιδερμίδα μας.

 

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες τις αγοράς και στις προτείνουμε για ενυδατωμένο και απαλό δέρμα χεριών!

 

Apivita Κρέμα χεριών για ξηρά- σκασμένα χέρια. Επανορθώνει, ενυδατώνει, ανακουφίζει και βελιτώνει την υφή της επιδερμίδας. Περιέχει βούτηρο, λεβάντα, βιταμίνη Ε και Α.

Κρέμες χεριών

 

Kiehl’s Ultimate Strength hand salve- Κρέμα εντατικής ενυδάτωσης για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Η σύνθεσή της επιτρέπει στην επιδερμίδα να απορροφά υγρασία από τον αέρα.

Κρέμες χεριών

 

Biotherm Biomains soin jeunesse des mains- Μία από τις πιο ενυδατικές κρέμες χεριών με βιταμίνες και σύνθεση D πανθενόλη. Αφήνει τα χέρια λεία και απαλά.

Fresh Milk Body Hand Cream- Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εμπλουτισμένη με φυτικό γάλα, ρύζι και λιναρόσπορο. Μαλακώνει και προστατεύει τα ξηρά χέρια.

 

Korres θρεπτική κρέμα- Ο συνδυασμός από αμυγδαλέλαιο και βούτηρο karite θα κλειδώσει την υγρασία και θα ενισχύσει την ελαστικότητα.

Κρέμες χεριών

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.