Home / Beauty  / Ο Maison Margiela σε προκαλεί “On a Date”

Ο Maison Margiela σε προκαλεί “On a Date”

On a Date
Λίγες μέρες πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το νέο άρωμα της σειράς Replica του Maison Margiela, “On a Date”, υμνεί τον έρωτα, προσκαλώντας μας σε ένα ανέμελο καλοκαιρινό ραντεβού.

 

Το άρωμα “On a Date” είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά αρωμάτων Replica του Maison Margiela, το οποίο υμνεί τον έρωτα. Σχεδιασμένο για να εξερευνήσει τους κόσμους των αρωμάτων του τριαντάφυλλου και του κρασιού,.το νέο άρωμα του οίκου αντικατοπτρίζει την αίσθηση της χαράς και του ενθουσιασμού,.αισθήματα τα οποία νιώθει κανείς σε ένα ραντεβού.

 

 

Το άρωμα περιέχει μία ανάμειξη από ώριμα σταφύλια και φρέσκα τριαντάφυλλα,.τα οποία προσδίδουν μία ανάλαφρη αίσθηση, όμοια με εκείνη των ανέμελων ημερών του καλοκαιριού. Το “On a Date” είναι εμπνευσμένο από τους αμπελώνες της Προβηγκίας,.οδηγώντας μας σε μία δημιουργική εξερεύνηση ανάμεσα στους κόσμους του εκλεπτυσμένου κρασιού και των έντονων αρωμάτων.

 

 

Σε συνεργασία με τον κορυφαίο αρωματοποιό, Carlos Benaim, καθώς και τη master sommelier, Manuela Peyrondet, το “On a Date” ξυπνάει τις αισθήσεις, με ένα μοναδικό, βαθύ άρωμα, το οποίο προκαλεί μία γλυκιά και σαγηνευτική αύρα. Για να δημιουργήσει το νέο άρωμα, ο Carlos Benaim προσπάθησε να εκφράσει τα αρώματα του κόκκινου κρασιού. Μετέφρασε τη φινέτσα και τη φρεσκάδα του,.χρησιμοποιώντας τα αρώματα από Crème de Cassis και Davana, καταφέρνοντας, έτσι,.να αποτυπώσει την ενέργεια και τη φρεσκάδα του ροζέ κρασιού.

 

 On a Date

 

Εμπλουτισμένο με συστατικά βιώσιμης και ηθικής προέλευσης, το άρωμα περιλαμβάνει νότες από αφρώδες περγαμόντο, φωτεινό τριαντάφυλλο, Patchouli, Rose Petal Essence και Blackcurrant Liquor Accord.και, σε συνδυασμό με μία μαγνητική ξυλώδη υπογραφή,.θυμίζει το έδαφος των αμπελώνων της Προβηγκίας,.στο πρώιμο στάδιο της νύχτας.

 

“Για μένα, τα αρώματα δημιουργούνται με σκοπό να μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Το “On a Date” εμπνεύστηκε από το εξαιρετικό terroir της Προβηγκίας,.το οποίο προσφέρει μια αντίθεση μοναδικών αρωμάτων”, προσθέτει η master sommelier, Manuela Peyrondet.

 

Το “On a Date” είναι διαθέσιμο online, στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου Maison Margiela.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada