Home / Beauty  / Κρέμες βαθιάς ενυδάτωσης: Οι σύμμαχοι του δέρματος για τον χειμώνα

Κρέμες βαθιάς ενυδάτωσης: Οι σύμμαχοι του δέρματος για τον χειμώνα

ενυδάτωσης
Ο κρύος και ξηρός αέρας, αλλά και οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας ταλαιπωρούν το δέρμα μας,.κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Για να αντιμετωπίσουμε, λοιπόν, τις επιπτώσεις του στο πρόσωπο και το σώμα μας, επιλέγουμε την κατάλληλη κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης.

 

Κάνοντας μία έρευνα ανάμεσα στα δεκάδες καταστήματα του Mediterranean Cosmos, ανακάλυψα μερικές από τις καλύτερες κρέμες βαθιάς ενυδάτωσης, που θρέφουν την επιδερμίδα και χαρίζουν λάμψη σε πρόσωπο και σώμα,.καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

 

Όταν η ενυδάτωση συναντά την πολυτέλεια

Στα attica βρήκα τη Souffle Body Creme, που κλείνει όλη την αίσθηση της πολυτέλειας της Laura Mercier μέσα σε ένα βαζάκι! Η ελαφριά της σύνθεση, πλούσια σε βιταμίνες A, C & Ε και.πρωτεΐνες από τα έλαια ακατέργαστου ρυζιού, ενυδατώνει βαθιά το δέρμα. Παράλληλα, το εκχύλισμα βανίλιας και το μέλι προσφέρουν μία καταπραϋντική δράση, που σίγουρα χρειαζόμαστε τον χειμώνα.

 

ενυδάτωσης

 

Το μυστικό για ανανεωμένο πρόσωπο

Τα Galerie De Beauté προσφέρουν μία πλούσια ενυδατική προσώπου που τα συνδυάζει όλα: σύσφιξη, ενδυνάμωση, λάμψη και μία νέα, πιο ανορθωμένη όψη. Με τη Revitalizing Supreme+ της Estée Lauder,.με κύρια συστατικά το εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom και το αποκλειστικό εκχύλισμα Moringa,.η ενυδάτωση γίνεται… παιχνιδάκι για κάθε επιδερμίδα!

 

 

Αρωματική ενυδάτωση

Η Bombshell Lotion είναι η κατάλληλη λοσιόν ενυδάτωσης για όποιον επιθυμεί να “τυλιχτεί” με το εμβληματικό άρωμα της Victoria’s Secret. Πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία, αυτή η lotion δε χαρίζει μόνο βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα στο δέρμα, αλλά και ένα μεθυστικό, φρουτώδες άρωμα.

 

ενυδάτωσης

 

Αναπλήρωση λάμψης 

Στο The Drugstore ανακάλυψα μία από τις πιο ενυδατικές κρέμες, ιδανική για ξηρές επιδερμίδες! Η Hydraskin Rich της Darphin είναι μία κρέμα με πλούσια υφή, που ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, χάρη στη HYDRA-STRUCTURE™ Technology..Ταυτόχρονα, προστατεύει την υγρασία του δέρματος,.η οποία τείνει να χάνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

 

Ώρα για βαθιά ενυδάτωση!

Εξερευνώντας τις αμέτρητες επιλογές του The Body Shop, ξεχώρισα τη Shea Body Butter για τη βαθιά ενυδατική δράση της, ιδανική για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες. Το βούτυρο καριτέ και το έλαιο babassu αφήνουν την επιδερμίδα πιο απαλή και λεία, με μία μοναδική αίσθηση ενυδάτωσης, που διαρκεί έως και 96 ώρες!

 

ενυδάτωσης

 

Μία κρέμα για όλους!

Στο κατάστημα Korres βρήκα την κατάλληλη επιλογή βαθιάς ενυδάτωσης για όλη την οικογένεια. Ένα πλούσιο και κρεμώδες baume, ενισχυμένο με ATOSOOTH™ TECHNOLOGY, για να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του δέρματος με τάση ατοπίας. Ο συνδυασμός του έλαιου καρύδας με το έλαιο αμυγδάλου προσφέρει απαλότητα και βαθιά ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα, ενώ κάνει το baume ιδανικό και για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα!

 

 

Πώς θα “κλειδώσουμε” την ενυδάτωση;

Τα Sephora διαθέτουν έναν μοναδικό συνδυασμό προϊόντων, που προσφέρει την απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης. Με κύριο συστατικό το Marula Oil, η Lala Retro Whipped Cream της Drunk Elephant αναπληρώνει.τον επιδερμικό φραγμό και μειώνει τις επιπτώσεις από το καθημερινό στρες. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, εκτός από τη βαθιά ενυδάτωση, προσφέρει την απόλυτη λύση για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης. Παράλληλα, το Virgil Marula Luxury Face Oil έρχεται να “κλειδώσει” τη δράση της Lala Retro Whipped Cream,.σαν ένα επιπλέον βήμα στη beauty ρουτίνα μας!

 

 

Ενυδάτωση και πρόληψη σημαδιών γήρανσης

Στη Fresh Line βρήκα μία ολοκληρωμένη σειρά που συνδυάζει την ενυδάτωση με την αντιγήρανση. Η μεταξένια υφή της Anti-aging 2 Lifting Face Cream Ήρα είναι πλούσια σε 9 καινοτόμα αντιρυτιδικά δραστικά συστατικά, ενώ το υαλουρονικό οξύ δεσμεύει την υγρασία και λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Παράλληλα, η Anti-wrinkle Eye Cream Ήρα ενισχύει τη λάμψη, μειώνει μαύρους κύκλους και πρήξιμο, ενώ προσφέρει συνεχή ενυδάτωση. Τέλος, η Elixir Orchidea Recharge Night Cream ολοκληρώνει τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς, καθώς προωθεί την ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

ενυδάτωσης

 

Το απόλυτο duo ενυδάτωσης και αντιγήρανσης

Άλλο ένα εξαιρετικό σετ κρέμας προσώπου και ματιών, που προσφέρει ενυδάτωση και αντιγήρανση, σε περιμένει στο Φαρμακείο Ελένη Λάσκου! Η Hydrotenseur της Rilastil αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης,.ενυδατώνει βαθιά και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Παράλληλα, η eye cream περιποιείται άψογα την ευαίσθητη περιοχή των ματιών,.καταπολεμώντας άμεσα τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο.

 

 

Εσύ, ποια κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης θα επιλέξεις από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos;

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada