Home / Beauty  / Η YSL ανανεώνει το iconic Black Opium

Η YSL ανανεώνει το iconic Black Opium

Black Opium
Η Yves Saint Laurent ανανεώνει το iconic Black Opium, προσθέτοντας στις νότες του αρώματος τη μεθυστική μυρωδιά του καφέ.

 

Η Yves Saint Laurent αποφάσισε να ανανεώσει ένα από τα πιο κορυφαία και best seller αρώματά της! Μετά την πρόσφατη ανανέωση του Libre, με κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας την Dua Lipa, το Black Opium επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο,.εντάσσοντας στην οικογένειά του το Black Opium Le Parfum. Με πρωταγωνιστή το μεθυστικό άρωμα του καφέ, ο οίκος κάνει τη διαφορά και δημιουργεί ένα άκρως δυναμικό άρωμα, προορισμένο για τη σύγχρονη γυναίκα.

 

 

Η Zoë Kravitz, ως μούσα της YSL, με την ξεχωριστή δυναμική της αύρα, είναι και πάλι το πρόσωπο του Black Opium. Πρωταγωνιστεί σε μία συναρπαστική νέα καμπάνια του αρώματος, η οποία μάς ταξιδεύει σε έναν σαγηνευτικά μυστήριο και σκοτεινό κόσμο, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Anton Tammi. Σύμφωνα με τον οίκο,.το νέο άρωμα περικλείει όλη τη συγκίνηση της νύχτας, μέσα σε ένα μπουκάλι.

 

 

Οι δημιουργοί του αρώματος, Nathalie Lorson, Marie Salamagne,.Olivier Cresp και Honorine Blanc, εμπλούτισαν το εμβληματικό άρωμα με το στοιχείο του καφέ. Η ιδιαίτερη αυτή προσθήκη δημιουργεί την τέλεια αντίθεση μεταξύ των λευκών λουλουδιών και της βανίλιας Bourbon,.βασικών στοιχείων του iconic αρώματος. Το ανανεωμένο Black Opium είναι ένα ζεστό και πικάντικο άρωμα,.κατάλληλο για να μας συντροφεύσει σε κάθε βραδινή μας περιπέτεια στην πόλη.

 

Ανακαλύψτε το νέο ανανεωμένο άρωμα της Yves Saint Laurent στο www.yslbeauty.com

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada