Home / Beauty  / Η Sydney Sweeney είναι το πρόσωπο της Laneige

Η Sydney Sweeney είναι το πρόσωπο της Laneige

Η Sydney Sweeney συνεργάζεται για μία ακόμη φορά με τη Laneige, αυτή τη φορά στη νέα καμπάνια με τίτλο “Dreamy Skin”.

Την είχαμε δει στις προηγούμενες καμπάνιες της Laneige για τη σειρά “Water Bank”, ενώ για μία ακόμη φορά επιλέχθηκε.ως το βασικό πρόσωπο του K-beauty brand.

 

O λόγος για την ταλαντούχα πρωταγωνίστρια του “Euphoria”, Sydney Sweeney, η οποία μας παρουσιάζει τα δύο κορυφαία προϊόντα περιποίησης δέρματος της Laneige,.τη Lip Sleeping Mask και τη Water Sleeping Mask, για τη φετινή καμπάνια με τίτλο “Dreamy Skin”.

 

 

Η σταρ του “Euphoria” παρουσιάζει τη μάσκα Water Sleeping Mask, μια μάσκα σε μορφή τζελ για ολονύχτια χρήση, η οποία πωλείται κάθε έξι δευτερόλεπτα παγκοσμίως,.καθώς και τη μάσκα ύπνου για τα χείλη, που περιέχει βούτυρο καριτέ και λάδι καρύδας,.προσφέροντας στα χείλη μας οκτώ ώρες ενυδάτωσης.

 

Η Sweeney μίλησε για τα αγαπημένα της προϊόντα από τη σειρά περιποίησης της Laneige: “Ένας από τους μεγαλύτερους κανόνες ομορφιάς μου είναι να πίνω συνεχώς νερό,.οπότε η μάσκα ύπνου Laneige Water Sleeping Mask μιλάει πραγματικά στην καρδιά μου. Είναι σαν ένα γεμάτο ποτήρι νερό για το δέρμα μου. Παρέχει μακροχρόνια, έντονη ενυδάτωση. -ανεξάρτητα από το πόσο κοιμάμαι- και μου αρέσει πολύ η ανάλαφρη υφή τζελ, την οποία δεν αισθάνομαι ποτέ βαριά ή κολλώδη.”

 

 

Συνεχίζοντας μίλησε για το δεύτερο προϊόν: “Και φυσικά, πρέπει να μιλήσουμε για τη μάσκα ύπνου Laneige για τα χείλη! Είναι κλασική αξία και είναι πάντα στο κομοδίνο μου, όπου κι αν πάω. Η τεχνολογία που περιέχει προσφέρει έντονη ενυδάτωση,.ενώ εσείς απολαμβάνετε τον ύπνο σας -παρόλο που δεν είχα την ευκαιρία να κοιμηθώ τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό.”

 

 

Η μάσκα ύπνου για τα χείλη κοστίζει 24 δολάρια, ενώ η μάσκα ύπνου νερού είναι διαθέσιμη στα 29 δολάρια. Μπορείτε να τις αναζητήσετε.στον ιστότοπο της Laneige, αλλά και στα καταστήματα Sephora.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath