Home / Fashion  / Κομμάτια σε παστέλ χρώματα για το απόλυτο spring mood!

Κομμάτια σε παστέλ χρώματα για το απόλυτο spring mood!

Ακόμα και αν ο καιρός είναι βροχερός σήμερα, η ανοιξιάτικη διάθεσή μας πρέπει να είναι στα ύψη. Με αυτά τα κομμάτια σε παστέλ χρώματα την κρατάμε ζωντανή!

 

Την άνοιξη και το καλοκαίρι έχουμε ευχάριστη διάθεση και επιθυμούμε να φοράμε ζωντανά και έντονα χρώματα. Ωστόσο, φέτος είδαμε τη μεγάλη επικράτηση και των neutral αποχρώσεων, χάρη στην άνοδο του quiet luxury. Άραγε υπάρχει τρόπος να συνδυάσουμε τις δύο αυτές τάσεις; Μα φυσικά! Τα κομμάτια με παστέλ χρώματα είναι φανταστική επιλογή αν αγαπούμε τον μινιμαλισμό, αλλά και την τολμηρή διάθεση της εποχής. Μπορεί να έχετε safe επιλογές, αλλά και να πειραματιστείτε. Να έχετε ένα minimal και quiet σύνολο, αλλά και να επιστρατεύσετε το color blocking! Δύο σε ένα πρακτική για τη δημιουργία των εμφανίσεων σας.

 

Τα παστέλ χρώματα συνθέτουν μία soft και ρομαντική παλέτα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό το softness και η απλότητα που αποπνέουν τα καθιστά ιδανικά για να συνδυαστούν πολύ εύκολα μεταξύ τους. Τα combos που θα κάνετε μπορούν να έχουν 100% επιτυχία, με λίγη μόνο φαντασία. Χάρη στην εύκολη σύνδεση τους σας επιτρέπουν να πειραματιστείτε και με τα υφάσματα και με τις υφές. Αν, λοιπόν, ετοιμάζετε την ανοιξιάτικη wish list σας μην ξεχάσετε να προσθέσετε αυτά τα girly and chic χρώματα, μέσα από ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ!

 

Let’s go for shopping!

 

Cropped blazer και wide leg pants

Access Fashion

 

Vest
παστέλ χρώματα

Aya Muse

 

Πλισέ midi φούστα

Burberry, attica

 

Τσάντα με αλυσίδα

Armani exchange, Rodanos

 

Stiletto pumps
παστέλ χρώματα

Envie shoes

 
Ασύμμετρο maxi φόρεμα

Victoria Beckham

 

Midi φόρεμα
παστέλ χρώματα

Vince

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.