Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι celebrities τίμησαν την πολιτιστική κληρονομιά της Ινδίας στο NMACC

Οι celebrities τίμησαν την πολιτιστική κληρονομιά της Ινδίας στο NMACC

NMACC
Το Πολιτιστικό Κέντρο Nita Mukesh Ambani (NMACC) γιόρτασε τα εγκαίνια του το Σάββατο, στο Mumbai, με μία λαμπερή εκδήλωση που ανέδειξε την πολιτιστική κληρονομιά της Ινδίας.

 

Το NMACC άνοιξε τις πύλες του στο Mumbai της Ινδίας, καλωσορίζοντας σημαντικά πρόσωπα της χώρας, αλλά και celebrities σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση. Οι παρευρισκόμενοι τίμησαν την πολιτιστική κληρονομιά της Ινδίας,.με αναφορές στην Bollywood κουλτούρα, αλλά και στη σύγχρονη μόδα. Λαμπερά και πλούσια υφάσματα-σήματα κατατεθέν της ινδικής πολιτιστικής κληρονομιάς-πρωταγωνίστησαν σε ένα από τα μεγαλύτερα events της χώρας.

 

Τι επέλεξαν οι celebrities για να τιμήσουν την πολιτιστική κληρονομιά της Ινδίας;

 

Η Zendaya έδωσε το παρών στην εκδήλωση,.φορώντας ένα εντυπωσιακό μοβ σάρι, κεντημένο στο χέρι,.σχεδιασμένο από τον Rahul Mishra, με θέμα τον έναστρο ουρανό.

 

https://www.instagram.com/p/Cqimi7OrurS/

 

Ο Law Roach κατέφθασε στο event του NMACC με ένα floral σακάκι με κεντήματα, εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά sherwani παλτό, που φορούν οι άνδρες στην Ινδία.

 

 

Η Priyanka Chopra εντυπωσίασε με ένα vintage φόρεμα, με επιρροές από έναν μοναδικό συνδυασμό των δυτικών και ανατολίτικων στοιχείων. Το φόρεμα σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση, από ένα vintage σάρι Banarasi patola, με ασημένιες κλωστές και χρυσές λεπτομέρειες.

 

 

Η Tahira Kashyap εμφανίστηκε δίπλα στον σύζυγό της, Ayushmann Khurrana, με ένα εντυπωσιακό κουστούμι με χρυσά σχέδια, σχεδιασμένο από τον Rahul Mishra. Παράλληλα, ο Ayushmann Khurrana επέλεξε ένα κεντημένο σμόκιν, που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Gaurav Gupta.

 

 

Τέλος, η Gigi Hadid φόρεσε μία χρυσή δημιουργία από τους Ινδούς σχεδιαστές Abu Jani και Sandeep Khosla, την οποία συνδύασε με εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα.

 

https://www.instagram.com/p/Cqh0Rfzh0Yq/

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @germanlarkin

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada