Home / Good Life  / Art & Culture  / Ιούνιος γεμάτος μοναδικές συναυλίες και festivals

Ιούνιος γεμάτος μοναδικές συναυλίες και festivals

Συναυλίες Ιουνίου 2022
Ο Ιούνιος είναι γεμάτος με συναυλίες και festivals για όλα τα γούστα! Έντεχνοι, pop, rap και trap καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής έρχονται, για να μας προσφέρουν τις πιο δυνατές live εμπειρίες του φετινού καλοκαιριού!

 

Γιάννης Πάριος στο Θέατρο Γης

Το “φαινόμενο Πάριος”, ένας από τους πιο ερωτικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, έρχεται για να δώσει μία από τις πιο ιδιαίτερες συναυλίες στο Θέατρο Γης, το Σάββατο 18 Ιουνίου. Όλοι θα πρέπει, έστω για μία φορά, να βιώσουν την εμπειρία του να ακούσουν ζωντανά τον Γιάννη Πάριο. Έχετε, λοιπόν, την ευκαιρία να δονηθείτε από τον εύθραυστο δυναμισμό των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε του τραγούδι, με όχημα την ιδιαίτερη φωνή του.

Προπώληση εισιτηρίων: Στο εκδοτήριο του ΚΘΒΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, στο εκδοτήριο του Βασιλικού Θεάτρου και ηλεκτρονικά στο ticketsservices.gr

 

Συναυλίες Ιουνίου Γιάννης Πάριος

 

Γιώργος Μαζωνάκης στο Θέατρο Γης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκινάει το καλοκαιρινό του tour Μάζωξη-MAZEtour2022, από το Θέατρο Γης, στις 24 Ιουνίου. Ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης με πρωτοποριακές απόψεις και ξεχωριστό ταπεραμέντο, έρχεται να δώσει, για ακόμα μία φορά, τη δική του ξεχωριστή πνοή στη νυχτερινή διασκέδαση.

#Μάζωξη Summer Tour

Πάτρα: 6/7 Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Ηράκλειο: 11/7 Παγκρήτιο Στάδιο

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

 

Συναυλίες Ιουνίου Γιώργος Μαζωνάκης

 

Αλκίνοος Ιωαννίδης, Bloody Hawk και The Boy στο φεστιβάλ του Rolling Stone 

Το διεθνές περιοδικό-θρύλος, Rolling Stone, γιορτάζει την παρουσία του στην Ελλάδα με ένα μοναδικό φεστιβάλ στις 30 Ιουνίου, που αγκαλιάζει την εγχώρια σκηνή, στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη! Και φυσικά, ένα περιοδικό που έχει συνδεθεί άμεσα με την ιστορία της μουσικής παγκοσμίως, δεν μπορεί παρά μόνο να δημιουργεί φαινομενικά αταίριαστες, αλλά, παράλληλα, ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές συνεργασίες. Αλκίνοος Ιωαννίδης, Bloody Hawk και The Boy ενώνουν τις φωνές τους για μία από τις πιο ξεχωριστές συναυλίες, σε έναν μουσικό κόσμο που δε γνωρίζει σύνορα και ταμπέλες.

Προπώληση εισιτήριών: viva.gr

 

Συναυλίες Ιουνίου -Rolling Stone Festival

 

Melisses Summer Tour 2022

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, οι μοναδικές Melisses συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία με μουσικές συναυλίες στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λάιτσας θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο από επιτυχίες που αγαπήσαμε, αλλά και από μοναδικές διασκευές, που σίγουρα θα μας συνεπάρουν.

Summer Tour 2022

Πάτρα: 13/7 Γήπεδο Παναχαϊκής

Θεσσαλονίκη: 18/7 Θέατρο Γης

Ηράκλειο: 20/7 Παγκρήτιο Στάδιο

Λάρισα: 26/7 Στάδιο Αλκαζάρ

Προπώληση εισιτηρίων: ticketsservices.gr

 

 

Waterboom Festival 2022

Το απόλυτο υδάτινο γεγονός έρχεται για να πλημμυρίσει την Αθήνα με μια τεράστια έκρηξη νερού και μουσικής στις 18 Ιουνίου! Τεράστια κανόνια νερού, θεαματικές φλόγες, δεκάδες animaters, Co2 εκτοξευτές και μία άκρως εντυπωσιακή σκηνή ετοιμάζονται να σε υποδεχτούν στο στάδιο ΟΑΚΑ. Ζήσε την απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού με Ελένη Φουρέιρα, Trannos, Light, Rack, Toquel, Saske και Thug Slime. Το Waterboom Festival 2022 θα ανοίξει η Έλενα Κρεμλίδου, ενώ κεντρικός παρουσιαστής του φεστιβάλ θα είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada