Home / Good Life  / Art & Culture  / Πρώτο teaser για το My Policeman του Harry Styles

Πρώτο teaser για το My Policeman του Harry Styles

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για το My Policeman με πρωταγωνιστές τον Harry Styles και την Emma Corrin.

 

Ο Harry Styles επιστρέφει ξανά στην υποκριτική! Μετά το Dunkirk με τον Christopher Nolan οι κινηματογραφικοί δρόμοι του καλλιτέχνη άνοιξαν! Αφού κυκλοφόρησε το trailer για το Don’t Worry Darling της Olivia Wilde, έχουμε και το πρώτο teaser για το δεύτερο project που συμμετέχει. Στο My Policeman υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο αστυνομικό παντρεμένο με μία γυναίκα, την οποία υποδύεται η Emma Corrin. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Bethan Roberts και διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950. Αυτό σημαίνει ότι η ομοφυλοφιλική σχέση των δύο πρωταγωνιστών ( Harry Styles και David Dawson) είναι παράνομη. Συνεπώς ο χαρακτήρας του Styles (Tom) εμπλέκεται σε ένα θυελλώδη ερωτικό τρίγωνο, χωρίς να μπορεί να ελέγξει την πορεία του.

 

 

Το My Policeman σηματοδοτεί τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο του Harry Styles. Μέσα από το πρώτο teaser βλέπουμε το πόσο όμορφα έχει αποτυπωθεί εκείνη η εποχή, αλλά και τη χημεία των τριών πρωταγωνιστών. Πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 21 Οκτωβρίου, ενώ στις 4 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμο και στο Prime Video. Στις 23 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το Don’t Worry Darling. Αυτό το κινηματογραφικό φθινόπωρο ανήκει στον Harry Styles και μένει να δούμε αν θα μας εντυπωσιάσει όσο ελπίζουμε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.