Home / Men  / Grooming  / Ιδέες δώρων ανδρικής περιποίησης για τα φετινά Χριστούγεννα

Ιδέες δώρων ανδρικής περιποίησης για τα φετινά Χριστούγεννα

men grooming xmas
Για εσάς, λοιπόν, που δεν έχετε βρει ακόμα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για τα φετινά Χριστούγεννα σας έχω τη λύση. Η εύρεση του κατάλληλου δώρου δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση. Τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άντρες, η επιλογή δώρου για το αντρικό φύλο, φαίνεται να προβληματίζει.

 

Άλλωστε τα Χριστούγεννα , βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Υπάρχουν κάποιες στάνταρ επιλογές, που σίγουρα θα αρέσουν.

 

 

re

 

 

◊ Προϊόντα περιποίησης δέρματος για το χειμώνα

 

 

Δεν είναι λίγοι οι άντρες, που φροντίζουν πολύ το δέρμα τους. Επομένως, τα προϊόντα περιποίησης είναι μία εξαιρετική  χριστουγεννιάτικη επιλογή δώρου για τους άνδρες. Και δεδομένου ότι ο χειμώνας είναι εδώ, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να πάρετε κάτι σε έναν άντρα για να φροντίσει σωστά το δέρμα του, τις κρύες μέρες του χειμώνα.

 

Μερικά από τα προϊόντα, που εντάσσονται στη συγκεκριμένη κατηγορία, είναι αυτά του καθαρισμού, της απολέπισης αλλά και της ενυδάτωσης. Εάν βέβαια επιλέξετε κάποιο από αυτά, καλό θα ήταν να να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός του προσώπου, για το οποίο το αγοράζετε.

 

Τέλος, στη συγκεκριμένη κατηγορία, εντάσσονται και οι αντιρυτιδικές κρέμες. Εάν ο άντρας, για τον οποίο κάνετε την αγορά, αγχώνεται για πιθανές ρυτίδες, τότε σίγουρα, αυτή η επιλογή, θα εκτιμηθεί.

 

 

◊ Προϊόντα styling για τα μαλλιά

 

gifts for men

 

Μία από τις πιο στάνταρ επιλογές ως δώρο για τα Χριστούγεννα είναι αυτές των αξεσουάρ περιποίησης για τα μαλλιά. Οι επιλογές ποικίλουν, ανάμεσα σε βούρτσες ξυρίσματος, κρέμες ξυρίσματος, βάλσαμα για μετά το ξύρισμα και τρίμερ. Επιπλέον, η περιποίηση, που αφορά τις τρίχες περιλαμβάνει και αυτή της γενειάδας.  Κλασικά αξεσουάρ, όπως χτένες, βούρτσες, λάδι, βάλσαμο και conditioner και για τη γενειάδα, αποτελούν επιπλέον επιλογές δώρων.

 

◊ Αξεσουάρ περιποίησης

 

faniglia e natale

 

 Δεν υπάρχει άντρας στον κόσμο που να μην χρειάζεται ξυράφια ξυρίσματος ή ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές, βούρτσες  ξυρίσματος, κρέμες ξυρίσματος , βάλσαμα για μετά το ξύρισμα και τρίμερ. Αν ο άνθρωπος, για τον οποίο αγοράζετε το δώρο για τον αθλητισμό μια γενειάδα, μπορείτε επίσης να πάρετε τον ποιότητας γενειάδα περιποίηση αξεσουάρ, όπως χτένες, βούρτσες, λάδι γενειάδα, γενειάδα βάλσαμο και η γενειάδα conditioner.

 

Επιπλέον, μία πρωτότυπη σκέψη είναι να τον βοηθήσετε με την περιποίηση των νυχιών του με ένα υπέροχο kit περιποίησης. Επίσης, μπορείτε  να το συμπληρώσετε με μια κρέμα περιποίησης νυχιών. Έτσι, θα λάβει ένα πρωτότυπο δώρο, για τα φετινά Χριστούγεννα.

 

 

◊ Κολόνια ή άρωμα

 

happy receiving xmas gift

 

 

Ένα από τα δυσκολότερα δώρα, αλλά ίσως και το πιο πετυχημένο όταν γίνεται η σωστή επιλογή, είναι αυτό του αρώματος. Επομένως πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά εάν μπορείτε να το κάνετε σωστά ή όχι.

 

Αν δεν γνωρίζετε τις προτιμήσεις του άντρα, για τον οποίο αγοράζετε, μην επιλέξετε με βάση το δικό σας γούστο. Επομένως, εκτός αν ξέρετε με ποιο άρωμα έχει εμμονή ή με ποιο θα μπορούσε να το αντικαταστήσει, αποφύγετε να του κάνετε αυτό το δώρο.

 

◊ Κουτί δώρου περιποίησης

 

kit for men

 

Αναφορικά με τα χριστουγεννιάτικα κουτιά δώρων, μπορεί να είναι ιδανικά, για την περίπτωση σας.  Άλλωστε, γιατί να επιλέξετε ένα δώρο, όταν μπορείτε να διαλέξετε πολλά; 

 

Μπορείτε να επιλέξετε ένα προϊόν styling μαλλιών, κάτι για τη σωστή περιποίηση του δέρματος, μερικά αξεσουάρ περιποίησης και ένα ωραίο άρωμα (αν ξέρετε τι του αρέσει!) και να δημιουργήσετε μια μοναδική συσκευασία δώρου, που να μην σας περιορίζει. Βέβαια αυτό, εξαρτάται και από το προσωπικό σας budget. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα κουτιά παντού, αλλά το να φτιάξετε μόνοι σας θα ήταν πολύ πιο ουσιαστικό και προσωπικό.

 

Πραγματικά, πέρα από το ότι είναι πιο δημιουργικό, σίγουρα είναι και προτιμητέο, να το φτιάξετε μόνοι σας, καθώς έτσι θα είστε πιο κοντά στα γούστα των αγαπημένων σας προσώπων. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να περιέχει ακριβά προϊόντα. Η  σκέψη και η προσπάθεια που θα επενδύσετε για να το φτιάξετε θα είναι υπεραρκετές.

 

Όποια από αυτές τις ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων και αν επιλέξετε, το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο παραλήπτης του δώρου σας θα το λατρέψει απόλυτα.

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights