Home / Beauty  / Τα Disco Curls αποδεικνύουν ότι τα σγουρά μαλλιά είναι ultra cool!

Τα Disco Curls αποδεικνύουν ότι τα σγουρά μαλλιά είναι ultra cool!

Έφτασε η στιγμή να εκτιμήσεις τις φυσικές μπλούκλες σου ή, αν έχεις ίσια μαλλιά, να αποκτήσεις τις μπούκλες-δαχτυλίδι που πάντα ονειρευόσουν.

Είναι μία από τις hot τάσεις που συναντήσαμε σε διάσημες πασαρέλες, και αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Τα Disco Curls μάς γυρνούν πίσω, στη λαμπερή δεκαετία της ντίσκο.

 

Λένε πως, συνήθως, δεν εκτιμούμε αυτό που ήδη έχουμε. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με φυσικά σγουρά μαλλιά, σίγουρα έχετε πέσει στην “παγίδα” του διαρκούς ισιώματος. Για εμάς πάλι, που το μαλλί μας είναι ίσιο και παλεύουμε με πλεξουδάκια και θερμαντικά ψαλίδια, καταλαβαίνετε πως θα κάναμε τα πάντα για να είχαμε φυσικές μπούκλες.

 

Φέτος, οι hairstylists σάς προτρέπουν να αναδείξετε τα φυσικά σας μαλλιά με τον πιο όμορφο τρόπο. Το Disco Curls look θέλει καλοσχηματισμένες μπούκλες-δαχτυλίδια, τις οποίες μπορείτε να επιτύχετε με τα κατάλληλα προϊόντα. 

 

https://www.instagram.com/p/CWli8EPNQM0/?utm_source=ig_embed&ig_rid=978c839c-a267-47d7-bbcf-dcd92e552da1

 

Για εσάς τις τυχερές, λοιπόν, που έχετε ήδη σγουρά μαλλιά, αρκεί η σωστή ενυδάτωση και μερικά προϊόντα styling σε μορφή κρέμας, για ελαστικές και λαμπερές μπούκλες στη στιγμή.

 

Για τις λιγότερες τυχερές, εσάς που έχετε ίσια μαλλιά, ένα κωνικό ψαλίδι για μπούκλες μικρής διαμέτρου είναι το καταλληλότερο εργαλείο για άψογα Disco Curls και μπόλικο spray φιξαρίσματος στο τέλος.

 

You are the Dancing Queen!

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath