Home / Men  / Η UNIQLO συνεχίζει τη φιλανθρωπική της καμπάνια “Peace for All”

Η UNIQLO συνεχίζει τη φιλανθρωπική της καμπάνια “Peace for All”

UNIQLO
Έχοντας ήδη συγκεντρώσει πάνω 2.4 εκατομμύρια δολάρια, η UNIQLO συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο, πραγματοποιώντας για δεύτερη χρονιά την καμπάνια “Peace for All”.

 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας “Peace for All”, η UNIQLO συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο,.δίνοντας όλα τα έσοδα σε διεθνείς οργανισμούς, που υποστηρίζουν όσους πλήττονται από τη βία, τις διακρίσεις, τις ένοπλες συγκρούσεις και τη φτώχεια.  Η νέα συλλογή της UNIQLO περιλαμβάνει T-Shirts με έργα και γραφικά σχέδια από διάσημους καλλιτέχνες και αθλητές, όπως Basquiat,.Akamai, Roger Federer, Cristina de Middel και Dick Bruna. Κάθε συμμετέχοντας κλήθηκε να σχεδιάσει ένα T-Shirt που ενσαρκώνει το ατομικό τους κάλεσμα στην ειρήνη.

 

Για περισσότερα από 25 χρόνια, θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ τυχερό που εξερευνούσα τον κόσμο,.ενώ αγωνιζόμουν σε ένα άθλημα που αγαπώ. Το τένις και η ειρήνη ξεκινούν από την αγάπη και ελπίζω ότι αυτό το απλό σχέδιο μπορεί επίσης να υπενθυμίσει σε όλους πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον.”Roger Federer, Επαγγελματίας Τενίστας.

Χρησιμοποιώ πολύ συμβολισμό στη δουλειά μου και ήθελα να δημιουργήσω μια εικόνα.που θα σήμαινε “δικαίωμα στην ειρήνη” και θα αντικατόπτριζε τις αλλαγές που μπορεί να φέρει ο αγώνας για την ειρήνη. Τόσο η γροθιά όσο και το περιστέρι είναι σύμβολα για κάθε μία από αυτές τις έννοιες. Έτσι προσπάθησα να τις συνδυάσω.”Christina de Middel, Magum Photos

UNIQLO

Ανακαλύψτε τα φιλανθρωπικά Τ-Shirts online, στο official site της UNIQLO.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada