Home / Men  / Η Karu Research και η ομορφιά των ατελειών

Η Karu Research και η ομορφιά των ατελειών

Karu Research
Το brand του Kartik Kumra, Karu Research, παρουσιάζει τη νέα ready to wear collection, με τίτλο “Conscious Chaos”, και αναδεικνύει τη μοναδική ομορφιά που βρίσκεται στις ατέλειες. 

 

Η Karu Research λανσάρει τη νέα της συλλογή, “Conscious Chaos”,.προβάλλοντας μία διαφορετική ιδέα για τις ατέλειες, με την ανάδειξη της ομορφιάς που βρίσκεται μέσα τους. Ο νεαρός σχεδιαστής και ιδρυτής της Karu Research, Kartik Kumra,.επεδίωξε, από την αρχή της δημιουργίας του brand, να υμνήσει, με κάθε του συλλογή, τη μοναδική κουλτούρα της Ινδίας. Τα πολύχρωμα υφάσματα, τα ιδιαίτερα prints και οι “ζεστές” αποχρώσεις αποτυπώνουν,.με τον καλύτερο τρόπο, τον ινδικό πολιτισμό, φέρνοντάς τον απευθείας στη δική μας γκαρνταρόμπα.

 

 Karu Research

 

Η νέα συλλογή “Conscious Chaos” κατάφερε να αποδώσει μία διαφορετική προσέγγιση για την ιδέα των ατελειών, αναδεικνύοντας την ομορφιά που βρίσκεται μέσα τους. Ο Kartik Kumra εκμεταλλεύτηκε τα “σχεδιαστικά ελαττώματα”.και τις περίεργες ιδιορρυθμίες που μπορεί να εμφανίζονται στα ρούχα,.αποτυπώνοντας έτσι τη μοναδικότητα των ατελειών.

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει μία σειρά από πλεκτά, loose pants, γιλέκα, πουκάμισα, καθώς και ιδιαίτερα κομμάτια, που υμνούν την πλούσια αισθητική της ινδικής κουλτούρας. Εκτός από τον αρμονικό συνδυασμό των χρωμάτων,.αυτό που κάνει τη συλλογή να ξεχωρίζει είναι τα χειροποίητα καπιτονέ υφάσματα,.τα κεντήματα στο χέρι από τη Βεγγάλη, καθώς και οι μεταξωτές στάμπες.

 

 

www.karuresearch.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada