Home / Fashion  / Η Triumph σε καλεί να αγαπήσεις τον εαυτό σου!

Η Triumph σε καλεί να αγαπήσεις τον εαυτό σου!

Triumph
Η Triumph γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σε καλεί να δείξεις αγάπη στον εαυτό σου!

 

 

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι συνδεδεμένη με την αγάπη και τον έρωτα. Καθώς πλησιάζει, η Triumph αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία συλλογή αφιερωμένη σε αυτήν την ημέρα. Θέλησε, όμως, να γιορτάσει την 14η Φεβρουαρίου με έναν διαφορετικό τρόπο. Τελευταία, δίνεται έμφαση στη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας, αφιερώνοντας χρόνο και αγάπη σε εμάς. Αυτήν τη σημαντική σχέση θέλει να υμνήσει το brand εσωρούχων. Αν αγαπάμε τον εαυτό μας, θα δείξουμε αγάπη στους υπόλοιπους, θα τους γεμίσουμε χαρά, θα προσφέρουμε και θα αποκτήσουμε όρεξη για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας.

 

 

Γι’ αυτό, ήρθε η ώρα να κάνουμε στον εαυτό μας ένα προσωπικό και υπέροχο δώρο. Ποιο είναι αυτό; Ένα set εσωρούχων, φυσικά! Βάζουμε σε προτεραιότητα την άνεση και επιλέγουμε κομμάτια που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφες και αισθησιακές. Τα σουτιέν της Triumph χωρίς μπανέλα συνδυάζουν άνεση και εντυπωσιακό στυλ και ταιριάζουν υπέροχα με το σώμα μας.

 

 

Ένα από αυτά το Amourette. Το ειδικά σχεδιασμένο αυτό σουτιέν προσφέρει ολοκληρωμένη άνεση με καινοτόμα εφαρμογή. Έχει μία ειδικά διαμορφωμένη δαντέλα, που στηρίζει και ταυτόχρονα προσφέρει απαράμιλλο στυλ. Είναι, ίσως, το πιο άνετο ελαστικό δαντελένιο σουτιέν, χωρίς μπανέλα, που προσφέρει απόλυτη στήριξη σε μεγάλη γκάμα μεγεθών.

 

To Electra Spotilight εμπνέεται από τη φύση και έχει σχεδιαστεί για να γιορτάζει τη γυναίκα, δίνοντας έμφαση στον ρομαντισμό και τη θηλυκότητα. Διατίθεται σε δύο styles, με βαθύ décolleté και προσφέρει στήριξη και σαγηνευτικό look. Ιδανική επιλογή για ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας. 

 

Triumph

 

Αυτόν τον Φεβρουάριο, δείξτε στον εαυτό σας περισσότερη αγάπη, χαρίζοντάς του πραγματική άνεση με στυλ, μέσα από τα υπέροχα νέα προϊόντα της Triumph!

 

www.triumpheshop.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.