Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Jlo προωθεί την ταινία Marry Me με τον πιο stylish τρόπο

Η Jlo προωθεί την ταινία Marry Me με τον πιο stylish τρόπο

Jlo

Η Jlo έκανε αμέτρητες stylish εμφανίσεις στο πλαίσιο του press tour για την καινούργια ταινία της, με τίτλο Marry Me.

 

Η Jennifer Lopez πάντα καταφέρνει να έχει μία on point εμφάνιση. Λατρεύει τις over the top επιλογές, τη λάμψη και τα ιδιαίτερα prints. Όταν έρχεται η στιγμή να προωθήσει ένα από τα projects της, η μία stylish εμφάνιση διαδέχεται την άλλη και πραγματικά μας εντυπωσιάζει. Τα looks της Jlo για το press tour της ταινίας Marry me, που θα προβληθεί πολύ σύντομα στη χώρα μας, είναι αμέτρητα και φανταστικά. Μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να δώσει πληθώρα στιλιστικής έμπνευσης, αλλάζοντας μέχρι και 3 outfits σε μία μέρα!

 

Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κάθε ρούχο και κάθε τάση που πρωταγωνιστεί αυτήν τη σεζόν. Χάρη στη βοήθεια των stylists της, Rob Zangardi και Mariel Haenn, το κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. Επέλεξε δημιουργίες σχεδιαστών, όπως οι Valentino, Fendi, Roberto Cavalli, και φυσικά της Coach, καθώς πρωταγωνιστεί στην τελευταία της καμπάνια. Παράλληλα, τα looks με τα sexy cut out φορέματα κόβουν την ανάσα. Χρώματα, prints, statement coats, όγκος, λάμψη και high heels πρωταγωνίστησαν στις εμφανίσεις της Jlo. Ακόμα και στο ραντεβού της με τον σύντροφό της, Ben Affleck, ήταν και πάλι λαμπερή και stylish.

 

Ας δούμε τις υπέροχες εμφανίσεις της Jlo από το press tour της ταινίας Marry Me. Ποια σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CZhOAWyKs-B/

 

 

 

 

 

 

All photos source: Instragram/ Jennifer Lopez

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.