Home / Good Life  / Art & Culture  / Η αγάπη στη μεγάλη οθόνη

Η αγάπη στη μεγάλη οθόνη

αγάπη

Μερικές από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, που είναι αφιερωμένες στην αγάπη, για να γιορτάσεις την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου.

 

Αναζητάς τον ιδανικό τρόπο για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο συντροφιά με τον/την αγαπημένο/η σου; Είσαι μόνος/η, αλλά θέλεις να θυμηθείς τη δύναμη της αγάπης; Καναπές, ένα ποτήρι κρασί και μία ρομαντική ταινία είναι η απάντηση! Η αγάπη πάντα ήταν -και θα είναι- ένα θέμα που απασχολεί όλους τους ανθρώπους. Και η 7η τέχνη δε θα μπορούσε παρά να την υμνεί, αφηγούμενη άλλοτε ρομαντικές κι άλλοτε γλυκόπικρες ιστορίες έρωτα!

 

Οι ρομαντικές ταινίες βρίσκουν πάντα τον τρόπο να μιλήσουν στην καρδιά μας, προκαλώντας ποικίλα συναισθήματα. Ξυπνούν την επιθυμία μας να ζήσουμε κι εμείς μία επική ιστορία αγάπης. Είτε μιλάμε για ιστορίες αγάπης με… happy end, είτε για έρωτες που μένουν ανεκπλήρωτοι, οι ταινίες πάντα θα μας ταξιδεύουν στον μαγικό  κόσμο του πιο όμορφου συναισθήματος! Από τον all time classic Τιτανικό, μέχρι το Love Actually, δεν έχεις παρά να διαλέξεις τη δική σου αγαπημένη, μέσα από τη λίστα που ετοιμάσαμε…

 

Titanic

 

The Notebook

 

Before sunrise trilogy

 

The fault in our stars

 

La la land

 

500 days of summer

 

Her

 

Anna Karenina

 

Moulin Rouge

 

The vow

 

10 things I hate about you

 

Eternal sunshine of the spotless mind

 

Me before you

 

A walk to remember

 

Call me by your name

 

Atonement

 

Love actually

 

Το τελευταίο γράμμα  από τον εραστή σου

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.