Home / Men  / Η Samsung αφιερώνει το νέο της λανσάρισμα στον μαγικό κόσμο της Disney

Η Samsung αφιερώνει το νέο της λανσάρισμα στον μαγικό κόσμο της Disney

Η Samsung
Αυτή η χρονιά είναι αναμφισβήτητα αφιερωμένη στην Disney. Τους προηγούμενους μήνες είχαμε δει μεγάλα brands να υμνούν την εταιρεία παραγωγής ταινιών, λανσάροντας limited edition συλλογές, εμπνευσμένες από τους εμβληματικούς της χαρακτήρες. Για να γιορτάσει και αυτή τα 100 χρόνια της Disney, η Samsung παρουσιάζει τη The Frame-Disney100 Edition.

 

Ωστόσο, δεν πρόκειται απλώς για μία απλή τηλεόραση. Η The Frame-Disney100 Edition συνοδεύεται από συνολικά 100 έργα τέχνης σχεδιασμένα από την Disney, στα οποία ο κάθε χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση μέσα από το Samsung Art Store. Με περιεχόμενο από τα Walt Disney Animation Studios,.Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm και National Geographic οι θαυμαστές αυτού του μαγικού κόσμου έχουν τη δυνατότητα να επιμεληθούν και να παρουσιάσουν μία συλλογή.από τους δικούς τους αγαπημένους χαρακτήρες, απευθείας στην τηλεόρασή τους!

 

 

Η περιορισμένης έκδοσης τηλεόραση διατίθεται σε τρία μεγέθη κλάσης 55, 65 και 75 ιντσών,.ενώ, παράλληλα, διαθέτει ένα κομψό λευκό πλαίσιο, προκειμένου να θυμίζει πίνακα ζωγραφικής.

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτή τη μοναδική έκδοση του The Frame για να γιορτάσουμε την 100η επέτειο-ορόσημο της Disney”,.δήλωσε ο Cheolgi Kim, Executive Vice President of Visual Display Business της Samsung Electronics. “Αυτές οι συνεργασίες χρησιμεύουν ως ένας συναρπαστικός τρόπος για να αναδείξουμε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του The Frame,.τα οποία έφεραν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις οθόνες μας, αλλά και στον τρόπο που “καταναλώνουμε” περιεχόμενο. Ελπίζουμε αυτή η μοναδική έκδοση του The Frame να επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να βιώσουν την υπέροχη εμπειρία θέασης που προσφέρει η τηλεόραση”. 

 

www.samsung.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada