Home / Men  / Η Tommy Hilfiger γιορτάζει τα 100 χρόνια Disney!

Η Tommy Hilfiger γιορτάζει τα 100 χρόνια Disney!

Disney
Προκειμένου να γιορτάσει τα 100 χρόνια της Disney, η Tommy Hilfiger ζωντανεύει τον κόσμο κινουμένων σχεδίων του Mickey.Mouse, μέσα από μία συναρπαστική καμπάνια, γεμάτη φαντασία!

 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Emily in Paris, Lucien Laviscount, παίρνει μέρος σε μία άκρως εντυπωσιακή καμπάνια,.η οποία διαδραματίζεται μέσα στο σύμπαν των πιο διάσημων χαρακτήρων της Disney, του Mickey Mouse και των φίλων του. Η νέα συλλογή της Tommy Hilfiger υμνεί τα 100 χρονιά της Disney, τοποθετώντας τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας σε ένα σκηνικό,.που συνδυάζει τη νοσταλγία των παλιών κινουμένων σχεδίων με στοιχεία από τα σύγχρονα Manga.

 

 

 

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη σειρά από ρούχα και αξεσουάρ, πάνω στα οποία πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney, ενώ ένας από τους πρωταγωνιστές της συλλογής είναι το πουά μοτίβο-σήμα κατατεθέν της Minnie Mouse.

 

 

Μια εμβληματική επέτειος, μια εμβληματική επωνυμία και μια συνεργασία με τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες τους.– δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συμμετάσχετε ως θαυμαστές στον εορτασμό της 100ης επετείου της Disney. Η συνεργασία του Mickey and Friends με το DNA του brand της Tommy Hilfiger ήταν μια από τις πιο διασκεδαστικές συνεργασίες μας μέχρι σήμερα. Είναι μια συλλεκτική έκδοση των αγαπημένων μας χαρακτήρων”, ανέφερε ο Hilfiger σχετικά με την καμπάνια.

 

 

www.tommyhilfiger.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada