Home / Men  / Grooming  / Αντιμετωπίστε την πιτυρίδα εύκολα με ένα σαμπουάν!

Αντιμετωπίστε την πιτυρίδα εύκολα με ένα σαμπουάν!

πιτυρίδα
Ένα από τα πιο ενοχλητικά και συχνά “προβλήματα” όσον αφορά στην ομορφιά των μαλλιών είναι σίγουρα η πιτυρίδα. Με το κατάλληλο σαμπουάν μπορείτε να την αντιμετωπίσετε!

 

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν πιτυρίδα στα μαλλιά μας. Από ξηροδερμία, έκζεμα, μέχρι διατροφή και όχι μόνο. Εκτός από αυτήν την αντιαισθητική σκόνη μπορεί να υποφέρετε και από φαγούρα, ξεφλούδισμα, ακόμα και πληγές. Το πιο σημαντικό είναι το σαμπουάν. Ωστόσο πρέπει, παράλληλα, να αποφύγετε τα styling products και να προσέχετε το λούσιμο, το άγχος και τη διατροφή σας.

 
Βρείτε ποιο από τα σαμπουάν που σας προτείνουμε ταιριάζει περισσότερο στο τριχωτό της κεφαλής σας και εραρμόστε το με απαλό μασάζ. 

 

Symbiose αντιπιτυριδικό σαμπουάν από Kérastase. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, κυτταρική περιποίηση και καταπολεμά την πιτυρίδα. Απολεπίζει άμεσα και ηρεμεί την ευαισθησία του τριχωτού. 

Sephora

 

Oily Dandruff Shampoo Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας από Apivita. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα αίτιά της, προλαμβάνει την επανεμφάνισή της με σαλικυλικό οξύ φυσικής προέλευσης και εκχύλισμα πρόπολης.

 

attica

 

Anti dandruff K Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας από τη Vichy. Διαθέτει απαλή απολεπιστική σύνθεση, είναι ελλεγμένο και συμβάλλει στην εξισσορόπηση του μικροβιώματος στο τριχωτό.

Vichy

 

Scalp relief and control shampoo από Redken. Απομακρύνει την πιτυρίδα, καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής και ανακουφίζει από φαγούρα. 

πιτυρίδα

Love hair, Xanthi hair gallery

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.