Home / Men  / Η Nautica γιορτάζει 40 χρόνια με μία νέα συλλογή!

Η Nautica γιορτάζει 40 χρόνια με μία νέα συλλογή!

Γιορτάζοντας 40 χρόνια “ναυτικής” αισθητικής, η νέα συλλογή της Nautica μάς ταξιδεύει σε καλοκαιρινούς fashion προορισμούς.

Για τη Nautica αυτό το καλοκαίρι είναι ξεχωριστό! Γιορτάζει 40 χρόνια με μία νέα και ανανεωμένη σειρά, που διατηρεί ζωντανά τα “ναυτικά” μοτίβα, τόσο στις ανδρικές όσο και στις γυναικείες σειρές. Η συλλογή, όπως και όλες οι συλλογές της μάρκας εδώ και 40 χρόνια, μεταφέρει στο καθημερινό fashion street style την έμπνευση και τις ιδέες που αντλεί το brand από τη θάλασσα.

Φωτεινά χρώματα δίνουν δυναμικό “παρών” σε κλασικά σχέδια και τα polo ντύνονται με μία άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Παστέλ, έντονες αποχρώσεις του μπλε, του κόκκινου, του κίτρινου και του πράσινου. Η μαρινιέρα κρατάει και πάλι σταθερό τον ναυτικό ρυθμό της. Αυτήν τη φορά δίπλα σε ζωηρά tropical prints ή floral μοτίβα, πάντα με αναφορές στο θαλάσσιο στοιχείο.

Οι κομψές βερμούδες της Nautica- cargo και laid back chinos-πρωτοστατούν στις ανδρικές εμφανίσεις στην πόλη ή στο νησί. Ιδανικό match τους, τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής λινά πουκάμισα και T-shirts. Σημαντικό στοιχείο της συλλογής και τα quick dry swim trunks! Με ειδική τεχνολογία για γρήγορο στέγνωμα, τα μαγιό του brand εντυπωσιάζουν με τις χρωματικές επιλογές τους και τα ενδιαφέροντα prints.

Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη της για το περιβάλλον, η Nautica δημιουργεί και μία sustainably crafted collection. Τα υφάσματα από οργανικό βαμβάκι ή/και ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, που χρησιμοποιούνται ευρέως στην παραγωγή των συλλογών, παραμένουν φιλικά για τον πλανήτη και τους ωκεανούς. 40 χρόνια Nautica, 40 χρόνια το ναυτικό στυλ στα καλύτερά του!

 

www.nautica.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.