Home / Beauty  / Η Hermès Plein Air αναδεικνύει τη φυσικότητα του προσώπου

Η Hermès Plein Air αναδεικνύει τη φυσικότητα του προσώπου

Plein Air
Η beauty σειρά του οίκου Hermès παρουσιάζει την Plein Air, μία συλλογή που έρχεται να δώσει φως στην επιδερμίδα και να ενισχύσει τη φυσική ομορφιά του προσώπου.

 

Ο οίκος Hermès, ακολουθώντας πιστά την τάση του μινιμαλισμού στο μακιγιάζ, λανσάρει τη νέα του beauty συλλογή Plein Air. Τα νέα προϊόντα υπόσχονται να φωτίσουν την επιδερμίδα, χωρίς να την επιβαρύνουν, ενισχύοντας,.παράλληλα, τη φυσική ομορφιά κάθε προσώπου.

 

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μία νέα σειρά από mineral πούδρες, σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις,.οι οποίες σχεδιάστηκαν με σκοπό να μιμηθούν τις σκιάσεις που δημιουργεί ο φυσικός φωτισμός στην επιδερμίδα. Η τοποθέτηση των Trio Plein Air χαρίζει μία υγιή μεταλλική λάμψη και ζεστασιά στο δέρμα.

 

 

Για να αναδείξει ακόμα περισσότερα τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου,.η Hermès δημιούργησε μία νέα βάση για το μακιγιάζ. Το Plein Air Complexion Balm, εκτός από κάλυψη,.προσφέρει και θρέψη στο δέρμα, χάρη στα ενυδατικά στοιχεία του συμπλέγματος υαλουρονικού οξέος. Ταυτόχρονα, το νέο foundation είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, καθώς προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, με δείκτη προστασίας SPF30, ενώ, παράλληλα, είναι ιδανικό για ένα άνετο και γρήγορο look.

 

 

Η συλλογή ολοκληρώνεται με το νέο πινέλο της Hermès, ιδανικό για την εύκολη τοποθέτηση των νέων προϊόντων της συλλογής, για ένα λείο και φυσικό αποτέλεσμα.

 

www.hermes.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada