Home / Beauty  / Η Tatcha προσφέρει μία εναλλακτική λύση στη ρετινόλη

Η Tatcha προσφέρει μία εναλλακτική λύση στη ρετινόλη

Tatcha
Η Tatcha έρχεται να μας προσφέρει μία εναλλακτική λύση για τα serums με ρετινόλη, χωρίς τους πιθανούς δυσάρεστους ερεθισμούς, με το νέο The Silk Serum.

 

Το beauty brand που προώθησε την ιαπωνική κουλτούρα στη skin care ρουτίνα μας, Tatcha, παρουσιάζει το νέο της προϊόν, το The Silk Serum. Αυτός ο νέος, εναλλακτικός ορός δημιουργήθηκε.για να μας βοηθήσει να κάνουμε μία ομαλή εισαγωγή στα “θαυματουργά” αποτελέσματα της ρετινόλης, χωρίς,.όμως, να αντιμετωπίσουμε πιθανούς ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

 

 

Αυτός ο εναλλακτικός ορός ρετινόλης περιέχει ένα φυτικό σύμπλεγμα από εκχύλισμα cranberry και θαλάσσιο μάραθο, ένας συνδυασμός που μιμείται τη δράση της ρετινόλης και υποστηρίζει το δέρμα που έχει υποστεί έλλειψη κολλαγόνου, χωρίς τη χρήση των ξηραντικών και ερεθιστικών παραγόντων της βιταμίνης Α. Όλα τα συστατικά του The Silk Serum προσφέρουν εξομάλυνση των ρυτίδων,.σφριγηλότητα στην επιδερμίδα, καθώς και ορατή λείανση των βαθιών ρυτιδών, χωρίς κανέναν ερεθισμό.

 

 

Το νέο serum της Tatcha, σε αντίθεση με τα κλασικά serums ρετινόλης,.μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης. Ιδανικά, καλό θα ήταν να εφαρμόζεται μετά από το essence και πριν από την ενυδατική κρέμα,.έτσι ώστε να ενισχύεται η δράση των συστατικών του.

 

 

Ανακαλύψτε το νέο The Silk Serum στην επίσημη ιστοσελίδα του brand. 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada