Home / Beauty  / Δοκιμάστε το cub cut όπως η Jenna Ortega!

Δοκιμάστε το cub cut όπως η Jenna Ortega!

cub cut

Η αγαπημένη Wednesday Addams υιοθέτησε ένα από τα hottest hair trends της σεζόν, το cub cut. Εσείς θα υποκύψετε σε αυτήν την ανοιξιάτικη τάση;

 

Η Jenna Ortega δε σταματάει να είναι μία από τις μεγαλύτερες μας εμπνεύσεις. Έκανε το Goth style και μακιγιάζ in fashion και κατάφερε και πάλι να μας απασχολήσει μέσα από το νέο της κούρεμα. Υιοθέτησε το cub cut και το ανέδειξε και αυτή ως ένα από τα hottest hair trends της σεζόν. Όλο και περισσότερες επώνυμες κόβουν τα μαλλιά τους αρκετά κοντά και μας παροτρύνουν να απογειώσουμε το καρέ σε όλες τις version του. Εμείς επιλέγουμε την εκδοχή της Jenna Ortega γιατί είναι περισσότερο cool!

 

 

Πρόκειται για ένα ανάλαφρο κούρεμα, με πολλά layers και διαφορετικά μήκη, το οποίο θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, δημιουργώντας ήπιες γωνίες. Είναι edgy, με grunge αναφορές, καθιστώντας το ιδανική προσθήκη για την ανάδειξη ενός Y2K inspired outfit. Καθώς είναι και ανάλαφρο ταιριάζει με τον ανέμελο χαρακτήρα όχι μόνο της άνοιξης, αλλά και του καλοκαιριού. Ανάλογα με τον τύπο προσώπου και τρίχας που έχετε προσαρμόστε τις αφέλειες που θα έχει το cub cut.

 

 

Το vibe της σεζόν μάς καλεί να ανανεωθούμε…και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να υιοθετήσετε ένα τόσο cool κούρεμα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.