Home / Fashion  / Η Heaven by Marc Jacobs καμπάνια είναι μια ωδή στα εφηβικά μας όνειρα

Η Heaven by Marc Jacobs καμπάνια είναι μια ωδή στα εφηβικά μας όνειρα

Ο διάσημος οίκος με την Heaven by Marc Jacobs καμπάνια του φέρνει νοσταλγία για τα εφηβικά μας χρόνια.

 

Για την καμπάνια Heaven by Marc Jacobs, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από την ταινία της Paramount Pictures του 1999, The Virgin Suicides. Μία ταινία που εξερευνά τα μυστήρια της εφηβείας, της απώλειας και της αθωότητας.

 

Courtesy of Marc Jacobs

 

Στη συλλογή περιλαμβάνονται unisex κομμάτια από τη δεκαετία του 90 με γραφικά από την κλασική ταινία. Μπλούζες, φούτερ και φούστες. Στα αξεσουάρ κυριαρχούν τα ασημένια κοσμήματα και οι τσάντες διαθέτουν ευφάνταστα prints. Το brand χρησιμοποίησε και τη δημιουργική ματιά σύγχρονων καλλιτεχνών, όπως: Katherine Bernhardt, Nathalie Nguyen της Happy.99, ANCCO, Julian Consuegra των Stray Rats, Cynthia Lu of Cactus Plant Flea Market, Elliot Shields και Chris Cadaver.

 

 

Προς τιμήν της παγκόσμιας ημέρας της ψυχικής υγείας (10 Οκτωβρίου), μέρος από τα έσοδα θα δοθούν σε οργανισμούς αφιερωμένους στην υποστήριξη της LGBTQ+ κοινότητας.

 

Courtesy of Marc Jacobs

 

www.marcjacobs.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.