Home / Fashion  / Προετοιμάσου για τον χειμώνα με τη νέα Icon Impact συλλογή της UGG

Προετοιμάσου για τον χειμώνα με τη νέα Icon Impact συλλογή της UGG

Η UGG σού δείχνει πώς να παραμείνεις ζεστή και stylish τον χειμώνα, με τη νέα Icon Impact συλλογή της από ανακυκλωμένα υλικά.

 

Ο χειμωνιάτικος καιρός έχει “ξυπνήσει” την ανάγκη μας για ζεστά και cozy κομμάτια, τα οποία θα είναι και εξίσου stylish. Η UGG κυκλοφορεί την καινούργια της Icon Impact συλλογή just in time και φέρνει τις πιο warm επιλογές, οι οποίες κρύβουν ένα ακόμη πλεονέκτημα. Είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα υλικά, αναδεικνύοντας την προσπάθεια του brand για μια πιο βιώσιμη μόδα.

 

 

Παντόφλες, slides και μπότες μάς προετοιμάζουν για τις ψυχρότερες μέρες. Η φιλική προς το περιβάλλον collection έρχεται σε αποχρώσεις του παστέλ ροζ, του μπεζ και του καφέ. Κάθε item είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία της UGG που μετατρέπει τα απορρίμματα μαλλιού σε νέα υλικά. Χρησιμοποιείται ανανεώσιμο ζαχαροκάλαμο και δυο έως τρία πλαστικά μπουκάλια από χώρους υγειονομικής ταφής.

 

 

Ανακάλυψε την πιο hot footwear συλλογή που έχει θετικό αντίκτυπο σε εσένα και στον πλανήτη.

Photos Courtesy: www.ugg.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.