Home / Men  / Grooming  / Η Gillette κυκλοφόρησε την καινούργια της συλλογή Intimate

Η Gillette κυκλοφόρησε την καινούργια της συλλογή Intimate

Gillette
Με τέσσερα νέα προϊόντα κάνει το ντεμπούτο της η νέα συλλογή της Gillette, με τίτλο Intimate, κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα.

 

Μία από τις κορυφαίες μάρκες περιποίησης, η Gillette κυκλοφόρησε τη νέα της συλλογή με τίτλο Intimate. Διαθέτει τέσσερα νέα προϊόντα, κατάλληλα για πρόσωπο και σώμα, ιδανικά για ασφαλή και ευκολότερα ξυρίσματα. Το brand περιποίησης δημιούργησε την καινούργια του συλλογή για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά και στην ευαίσθητη περιοχή, προσφέροντας το κατάλληλο ξυραφάκι και για εκεί.

Σύμφωνα με με έρευνες πολλοί άντρες χρησιμοποιούν το ίδιο ξυραφάκι για διαφορετικές περιοχές. Κάτι που θα φέρει δυσάρεστες συνέπειες στην περιποίησή τους. Και εδώ έρχεται η Gillette για να καλύψει αυτό το κενό και να φέρει λύση στο καθημερινό ανδρικό grooming. Tο Intimate Public Hair Trimmer i3 είναι μία ηλεκτρική αδιάβροχη συσκευή ξυρίσματος που βοηθά στην προστασία από κοψίματα, εμπλοκές και ερεθισμούς. Η δεύτερη συσκευή είναι παρόμοια, αλλά εμπεριέχει τρεις χτένες για πιο ευέλικτη και ασφαλή εμπειρία ξυρίσματος. Το τρίτο ξυραφάκι διαθέτει τεχνολογία SimplePass και πέντε λεπίδες κατά της τριβής. 

Μαζί με αυτά τα νέα τρία προϊόντα κυκλοφορεί και μία Gillette.Intimate shave cream + cleanser που φροντίζει το δέρμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ξύρισμα. Ανακαλύψτε τη συλλογή στο official site!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.