Home / Men  / Ο Peter Do έκανε το ντεμπούτο του για το Helmut Lang brand

Ο Peter Do έκανε το ντεμπούτο του για το Helmut Lang brand

Peter Do
Ο Peter Do εμφανίστηκε στον κόσμο της μόδας το 2018, ιδρύοντας το ομώνυμο brand του. Γρήγορα γνώρισε ανοδική πορεία και πέντε χρόνια μετά ανέλαβε τη θέση του Creative Director του οίκου Helmut Lang…

Peter Do

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα shows για τη φετινή New York Fashion Week, ήταν σίγουρα αυτό που αφορούσε το ντεμπούτο του Peter Do για τον οίκο Helmut Lang. Ο σχεδιαστής κάθεται από φέτος στην καρέκλα του Creative Director, σε ένα από τα πιο διακεκριμένα labels. Η συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, με τίτλο Born to go, στόχευε να αναστήσει μία κληρονομιά που ασφυκτιά. 

Το show ξεκίνησε μέσα από δοκίμιο, γραμμένο από τον Ocean Vuong, ο οποίος περιγράφει την queer εμπειρία μέσα από το μοτίβο ενός αυτοκινήτου. Το πως ο οδηγός νιώθει περισσότερη ελευθερία όταν βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο και όχι έξω από αυτό, στον κόσμο. Όλα αυτά μεταφέρθηκαν στα κομμάτια που σχεδίασε.

Έντονη η παρουσία του κίτρινου χρώματος και ιμάντες από ζώνες ασφαλείες στόλιζαν τα tailored outfits. Για το μεγαλύτερο μήκος της συλλογής, ο Peter Do αποφάσισε να έχει μια ουδέτερη χρωματική παλέτα, η οποία διακόπτηκε από το έντονο κίτρινο, ροζ και κόκκινο. Pleated leather παντελόνια, ογκώδη αλλά casual παλτό και pattern-clad φούστες. Ένα brand που για αρκετό καιρό δεν είχε ένα ενιαίο όραμα, μόλις μπήκε σε μία νέα electric εποχή!

Peter Do

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.