Home / Men  / Η Apple παρουσίασε τα πολυαναμενόμενα iPhone 15!

Η Apple παρουσίασε τα πολυαναμενόμενα iPhone 15!

Η Apple iphone 15
Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση των νέων μοντέλων πραγματοποιήθηκε από την Apple, με τους tech fans να αναζητούν ήδη τα σημεία πώλησης! Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας φθινοπωρινής εκδήλωσης της εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας, έκαναν το “ντεμπούτο” τους τα iPhone 15, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

 

Οι νέες συσκευές διατίθενται σε 6 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις: λευκό,.μαύρο, ασημί, πράσινο, κίτρινο και ροζ, καθώς και σε δύο μεγέθη οθονών: 6,1 ίντσες (iPhone 15) και 6,7 ίντσες (iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max).

Η Apple

Τα νέα μοντέλα της Apple έρχονται με μία ελαφρώς ανανεωμένη και κομψή εμφάνιση,.ενισχυμένη στις άκρες από αλουμίνιο. Ταυτόχρονα, μία μεγάλη αλλαγή βρίσκεται στην υποδοχή φόρτισης των συσκευών. Τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro και Pro Max θα έχουν υποδοχή φόρτισης USB-C,.καθώς η Apple είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί με τον κανονισμό της ΕΕ, με τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν πλαίσια τιτανίου αντί για πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Τα νέα iPhone 15 περιλαμβάνουν σταθεροποίηση εικόνας για λήψη φωτογραφιών και βίντεο,.βελτιστοποίηση 2x και ενημερωμένα πορτραίτα με πιο πλούσιο χρώμα και καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Θα έχει ακόμη, κινηματογραφική λειτουργία 4K. Παράλληλα, η Apple παρουσίασε και τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας, με τα οποία είναι εξοπλισμένα τα καινούργια iPhones. Πιο συγκεκριμένα, αυτά προσφέρουν δυνατότητες όπως: Οδική Βοήθεια,.Εύρεση Ακρίβειας για το Find My Friends, καθώς και τοSecure Enclave, το οποίο προστατεύει το απόρρητο των χρηστών.

Οι προπαραγγελίες για τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro/Pro Max ξεκινούν αυτήν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, ενώ η επίσημη πώλησή τους ξεκινά την επόμενη Παρασκευή, στις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Εκτός από την παρουσίαση των νέων κινητών συσκευών, η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Apple Watch Series 9. Στο smartwatch τοποθετήθηκε ένα νέο τσιπ πυριτίου, 30% γρηγορότερο από αυτό του S8.

 

 

 

www.apple.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada