Home / Men  / Grooming  / Η Mercedes Benz κυκλοφορεί τα Land, Sea and Air αρώματα

Η Mercedes Benz κυκλοφορεί τα Land, Sea and Air αρώματα

Mercedes Benz
 Η Mercedes Benz συνεχίζει το εγχείρημά της στον κόσμο της αρωματοποιίας με τη νεότερη συλλογή αρωμάτων της με τίτλο Land, Sea and Air.

 

Τρία νέα αρώματα κυκλοφόρησε η Mercedes Benz, εμπνευσμένα από το λογότυπο των τριών σημείων της, που στολίζει κάθε της αμάξι. Η τριλογία αρωμάτων, με όνομα Land, Sea and Air, δημιουργήθηκε από την κορυφαία αρωματοποιό Anne Flipo, η οποία έχει τιμηθεί με το φετινό Fragrance Foundation Lifetime Achievement βραβείο. Η γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων δήλωσε από απολαμβάνει τη διαδικασία παραγωγής αρωμάτων, ως ένα upgrade level , που θα βελτιώσει τη σχέση των καταναλωτών με τη βιωσιμότητα. 

 

 

Για πρώτη φορά, το γερμανικό brand χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα γυάλινα μπουκαλάκια! Σύμφωνα με έρευνες τα αρώματα πρόκειται να γίνουν παγκόσμιες επιτυχίες. Το άρωμα Land έχει νότες από κακάο, σπόρους τόνκα και πατσουλί. Το Sea περιέχει φύλλα βιολέτας, μανταρίνι και φύκια, ενώ το Air συνδυάζει λάδι αρμουάζ, νότες εσπεριδοειδών και φύλλο κουρκουμά. Σύμφωνα με έρευνες τα αρώματα 

 

 

Κάθε ένα από τα τρία μπουκάλια έχει και τη δική του απόχρωση και όταν ενωθούν σχηματίζουν το λογότυπο της εταιρείας. Στο official site θα βρείτε και τα τρία αρώματα στην τιμή των 70 ευρώ. Η συνοδευτική καμπάνια είναι άκρως εντυπωσιακή και κόβει την ανάσα, αποπνέοντας ακριβώς τη φιλοσοφία των αρωμάτων.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.