Home / Men  / Η Dirty Laundry συλλογή αντικατοπτρίζει την απλότητα και την άνεση!

Η Dirty Laundry συλλογή αντικατοπτρίζει την απλότητα και την άνεση!

Dirty

Για ακόμα μία σεζόν, η Dirty Laundry παρουσιάζει μία εκπληκτική συλλογή, συνδυάζοντας την αισθητική της άνεσης και της απλότητας!

 

Από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα, η Dirty Laundry κινείται με βάση τους πυλώνες της άνεσης και της απλότητας. Αντικατοπτρίζοντας την αισθητική τους, παρουσιάζει την ανανεωμένη της συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Πρόκειται για μία ιδανική σειρά με cool T-shirts , πουκάμισα, hoodies, παντελόνια και βερμούδες σε ανανεωμένα σχέδια και αποχρώσεις για μοντέρνο και κομψό στυλ. Το διακριτικό logo πιστοποιεί την ποιότητα και υπηρετεί, ταυτόχρονα, τον minimal χαρακτήρα του brand. Casual και διαχρονικά κομμάτια που φέρουν πινελιές δημιουργικότητας και μοναδικότητας.

 

 

Οι εμβληματικές, πλέον, γήινες και παστέλ αποχρώσεις της Dirty Laundry αναδεικνύουν τα genderless σχέδια, κατασκευασμένα κυρίως από high quality 100% βαμβακερά υφάσματα ευρωπαϊκής προέλευσης, που δίνουν μία απαράμιλλη αίσθηση απαλότητας στην ύφη. Αντίθετα από τις συνήθεις πρακτικές της βιομηχανίας, τα πανιά του brand έρχονται σε φυσική κατάσταση (εκρού). Στη συνέχεια βάφονται με ειδικές συνταγές, με ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

 

Laundry

 

Πιο συγκεκριμένα, τα ρούχα της Dirty Laundry βυθίζονται στους 90°C, για να εξασφαλιστεί η διαφορετικότητα στον χαρακτήρα και το ύφος του υφάσματος. Όλα τα χρώματα είναι μη τοξικά, ευγενικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, πιστοποιημένα με ISO. Στη συνέχεια, περνούν από ειδικές επεξεργασίες κατά τις οποίες μαλακώνουν οι ίνες, πετυχαίνοντας τις μαλακές υφές της μάρκας.

 

Dirty

 

Τέλος, πριν βγουν στην αγορά, ξαναπλένονται στους 40°C με το μαλακτικό με το χαρακτηριστικό άρωμα. Για τη Dirty Laundry, το ντύσιμο δεν αποτελεί απλώς μια επιλογή ρούχων, αλλά έκφραση προσωπικότητας και τρόπου ζωής. Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή και ενσωματώστε το μοναδικό στυλ της σε κάθε εμφάνισή σας στα καταστήματα, αλλά και online!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.