Home / Beauty  / Η Chanel Holiday ’23 collection εμπνέεται από το πολυτελές Art Deco!

Η Chanel Holiday ’23 collection εμπνέεται από το πολυτελές Art Deco!

Chanel Holiday '23

Αντλώντας έμπνευση από το πλούσιο Art Deco style και τη χλιδή των Roaring 20s, η Chanel Holiday ’23 collection είναι πιο λαμπερή από ποτέ!

 

 

Περίπου 10 μέρες πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ο μεγάλος οίκος κυκλοφόρησε την καινούργια make up συλλογή. Η φετινή Chanel holiday collection αντλεί έμπνευση από το πλούσιο Art Deco style και τη χλιδή των Roaring 20s. Και αυτήν τη χρονιά, σκοπός του Chanel Makeup Creation Studion ήταν να προσφέρει μία συλλογή που θα κάνει την εορταστική σεζόν ακόμα πιο όμορφη! Η καμπάνια είναι classy, glam, luxury και φυσικά με πολλές αναφορές στην αίγλη που χαρακτήριζε τη δεκαετία των 20. Κεντρικό πρόσωπο η Vittoria Ceretti!

Η Lumière graphique παλέτα σκιών αποτελείται από πέντε αποχρώσεις, με ανάγλυφο sequined μοτίβο. Πολύτιμες και εκθαμβωτικές shades, από πλατινένιο μπεζ, μπρονζέ, αστραφτερό μαύρο, ροζ μπεζ και diamond λευκό. Κάθε απόχρωση τελεί φόρο τιμής στα εντυπωσιακά φορέματα που σχεδίασε η Gabrielle Chanel. Η διπλή illuminating powder με sequin πινελιές και ροζ σαμπανιζέ χρώμα θα δώσουν στο πρόσωπό σας μία αξέχαστη λάμψη!

Chanel Holiday '23

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας, με ένα σατέν κόκκινο κραγιόν, εμπνευσμένο από τους αισθησιακούς κώδικες του Art Deco. Μην ξεχνάτε ότι και το μανικιούρ είναι βασικό στοιχείο της γιορτινής εμφάνισής σας. Από τη Chanel holiday collection ’23 δε θα έλειπε το Le Vernis, oι 3 επιλογές για νύχια σας απογειώνουν την αστραφτερή κομψότητα. Ανακαλύψτε τη συλλογή εδώ!

Chanel Holiday '23

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.