Home / Beauty  / Η καλύτερη Pre-Christmas skin care ρουτίνα!

Η καλύτερη Pre-Christmas skin care ρουτίνα!

Pre-Christmas skin care

Ετοίμασε κατάλληλα το πρόσωπό σου για τις ημέρες των εορτών, με αυτήν την Pre-Christmas skin care ρουτίνα!

 

Έχεις διαλέξει το outfit, έχεις ετοιμάσει το μανικιούρ σου και οργανώνεις τα εορταστικά σου πλάνα! Χωρίς αμφιβολία οι γιορτινές ημέρες σημαίνουν έξοδοι, ξενύχτια, αλκοόλ, γλυκά και πολύ μακιγιάζ! Όλα αυτά μπορεί να έχουν κακές επιπτώσεις στην επιδερμίδα σου. Ωστόσο δεν πρέπει να τα στερηθείς και να κάνεις περικοπές στις απολαύσεις σου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αφαιρείς σωστά το make up σου, να μείνεις πιστή στην καθημερινή σου περιποίηση, αλλά και να υιοθετήσεις από τώρα μία Pre-Christmas skin care ρουτίνα!

 

Ο σωστός καθαρισμός- πρωί και βράδυ- με προϊόν που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου είναι must. Κάνε απολέπιση 2-3 φορές την εβδομάδα, για να ετοιμάσεις με τον καλύτερο τρόπο το δέρμα σου. Υιοθέτησε στην Pre- Christmas skin care ρουτίνα σου τις μάσκες θεραπείας ή αναζωογόνησης, οι οποίες θα είναι είτε σπιτικές, είτε έτοιμες από beauty brands. Με ένα face roller ή ένα gua sha θα χαλαρώσεις την επιδερμίδα σου, με ένα refreshing μασάζ.

 

Φρόντισε να προσφέρεις στο δέρμα σου πλούσια ενυδάτωση! Αν δεν είναι ήδη μέρος της ρουτίνας περιποίησης σου, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το υιοθετήσεις. Πριν εφαρμόσεις το μακιγιάζ σου, δώσε στο δέρμα σου το τέλειο boost με ένα primer. Νερό, σωστή διατροφή και λίγο περισσότερη φροντίδα και το δέρμα σου θα λάμπει και τις γιορτές, χωρίς να στερηθείς τίποτα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.