Home / Beauty  / Τα most wanted haircuts που θα συνεχίσουν να είναι τάση και το 2024

Τα most wanted haircuts που θα συνεχίσουν να είναι τάση και το 2024

most wanted
Μετρώντας αντίστροφα για το 2024, κάνουμε recap στα πιο δημοφιλή haircuts αυτής της χρονιάς, τα οποία θα επικρατήσουν και το 2024!

 

Ο ερχομός της νέας χρονιάς είναι συνδεδεμένος με την αλλαγή και την ανανέωση. Σκεπτόμενες την καθιερωμένη-πλέον- new year’s resolution list, οι beauty αλλαγές δε θα πρέπει να λείπουν από αυτή. Αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις τα μαλλιά σου πριν ή μετά την αλλαγή του έτους,.δες παρακάτω τα most wanted χτενίσματα του 2023, τα οποία θα παραμείνουν σταθερά στην κορυφή της λίστας των top hair trends για το 2024!

 

Undone bob

Η Hailey Bieber επανέφερε δυναμικά την τάση του undone bob στα κορυφαία hair trends το 2023,.ενώ μέσα από τις εμφανίσεις της μας έδωσε την έμπνευση που θέλαμε για το πώς να πειραματιστούμε με το κλασικό καρέ σε διάφορες περιστάσεις. Το undone bob είναι σίγουρα μία από τις τάσεις που πρέπει να λάβεις υπόψη σου, αν θέλεις να κάνεις μία δραστική αλλαγή στο κούρεμά σου!

 

 

Αφέλειες/90s haircut

Η απόλυτη τάση 90s θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στη λίστα με τα most wanted haircut και για τη νέα χρονιά,.με τη Matilda Djerf να “ορκίζεται” σε αυτή. Κόψε αφέλειες και layers, αποκτώντας έτσι και εσύ κίνηση και όγκο στα μαλλιά σου.

 

 

Long hair with bangs, the perfect compo

Δεν είναι τυχαίο που τα μακριά μαλλιά με φράντζα είναι πλέον το staple κούρεμα της Camilla Cabello. Η φράντζα είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεώσεις τα μαλλιά σου, καθώς μεταμορφώνει όλα τα hairstyles σου. Είτε τα μαζέψεις ψηλά, είτε τα ισιώσεις, είτε θέλεις να τα κάνεις μπούκλες, μία συμμετρική φράντζα ή,.ακόμα, οι curtain bangs θα σου προσφέρουν το look που επιθυμείς!

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @camila_cabello/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada