Home / Beauty  / Η Billie Eilish κυκλοφορεί το δεύτερο άρωμά της

Η Billie Eilish κυκλοφορεί το δεύτερο άρωμά της

Το δεύτερο άρωμα από Billie Eilish κυκλοφορεί σύντομα! Ποιες μυρωδιές θα απογειώσει η διάσημη τραγουδίστρια αυτήν τη φορά;

 

Η Billie Eilish μπήκε στον κόσμο της ομορφιάς με τη δημιουργία αρωμάτων. Το πρώτο της fragrance με το όνομα Eilish ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις την πρώτη χρονιά της κυκλοφορίας του! Χθες, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου αρώματος με όνομα Eilish 2. Αυτήν τη φορά η πετυχημένη καλλιτέχνης αποφάσισε να πειραματιστεί με πιο πικάντικες μυρωδιές. Νότες μήλου και περγαμόντου, νότες παπύρου, μαύρο πιπέρι και palo santo ήταν τα βασικά στοιχεία του αρώματος.

 

 

Ο Takasago επιμελήθηκε και το Eilish 2, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο έχει διακριτές διαφορές με το προηγούμενο. Βασίζεται μεν στο πρωτότυπο, αλλά είναι πιο σκοτεινό και πιο μυστηριώδες. Ακόμα και αν η αγορά είναι γεμάτη από λανσαρίσματα επώνυμων brand ομορφιάς, το άρωμα της Billie Eilish κατάφερε να ξεχωρίσει και να θεωρηθεί άκρως επιτυχημένο. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.