Home / Beauty  / Γαλλικό μανικιούρ με φθινοπωρινό twist!

Γαλλικό μανικιούρ με φθινοπωρινό twist!

Το γαλλικό μανικιούρ είναι πάντα διαχρονικό και κομψό. Το φθινόπωρο αποκτά νέες διαστάσεις, με ζεστά χρώματα και moody vibes.

Λατρεύουμε το φθινόπωρο, όπως ακριβώς και το γαλλικό μανικιούρ. Γιατί, λοιπόν, να μην τα συνδυάσουμε;

 

Το fall french manicure διατηρεί την κομψότητα του κλασικού Γαλλικού, επιλέγοντας, όμως, φθινοπωρινά χρώματα στις άκρες των νυχιών. Από τα ζεστά καφέ μέχρι το μπορντώ και το κυπαρισσί, η νέα εκδοχή του french manicure είναι απλά η νέα μας αγαπημένη.

 

Τα deep coloured Frenchies, όπως λέγονται αλλιώς, είναι το απόλυτο nail trend για το φετινό φθινόπωρο. Μάλιστα, δίνουν τη δυνατότητα πολλών και διαφορετικών πειραματισμών, με το μήκος, το πάχος της γραμμής και φυσικά τον συνδυασμό των χρωμάτων.

 

Ας δούμε μερικά από όσα μας εντυπωσίασαν:

 

Maroon Frenchie

Αμυγδαλωτό σχήμα και βαθύ μπορντώ χρώμα για τις άκρες: o oρισμός της κομψότητας.

 

 

’70s brown Frenchie

Τα σχέδια σε αυτό το διαφορετικό Γαλλικό μας παραπέμπουν στα ψυχεδελικά μοτίβα των ’70s, με αποχρώσεις που φωνάζουν “φθινόπωρο”!

 

 

Olive green Frenchie

Το πράσινο της ελιάς είναι η απόλυτη χρωματική τάση της φετινής φθινοπωρινής σεζόν και δε θα μπορούσε να λείπει από το μανικιούρ μας.

 

 
Tortoiseshell Frenchie

Λατρεύουμε την ταρταρούγα στα αξεσουάρ μας, και γιατί να μην την υιοθετήσουμε και στο μανικιούρ μας; Διαφορετικό, πρωτότυπο και άκρως εντυπωσιακό Γαλλικό, που δεν περνά απαρατήρητο.

 

 

Cappuccino Frenchie

Έναν καπουτσίνο παρακαλώ να ταιριάζει με τα νύχια μου! Αν αγαπάτε τον καφέ, τότε αυτό το Γαλλικό είναι το υπέρτατο matchy-matchy!

 

 

Dark green Frenchie

Φέτος, το πράσινο δεν είναι χρώμα, είναι “ιδέα”. Το απόλυτο χρωματικό trend κατέφτασε στο μανικιούρ μας, και εμείς απλώς δε χορταίνουμε να κοιτάμε τα νύχια μας!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath