Home / Fashion  / Η Billie Eilish στη νέα Gucci eyewear καμπάνια

Η Billie Eilish στη νέα Gucci eyewear καμπάνια

Billie

Η Billie Eilish ως ένα σύγχρονο icon με επιρροές από 60s και 50s πρωταγωνιστεί στην καινούργια Gucci eyewear καμπάνια.

 

Ο οίκος Gucci και ο Alessandro Michele δε σταματούν να δείχνουν την αδυναμία τους στη τραγουδίστρια Billie Eilish. Το καλλιτεχνικό της vibe και η αύρα της ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με την ταυτότητα και τη φιλοσοφία του brand. Οι δημιουργικές και ουσιαστικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει είναι εύκολα αντιληπτές και από τις εμφανίσεις της Billie. Η ίδια σχεδόν σε κάθε της red carpet εμφάνιση επιλέγει μία δημιουργία του fashion designer. Τώρα πρωταγωνιστεί και στην πρώτη της Gucci καμπάνια, για την καινούργια eyewear collection.

 

 

Πηγή έμπνευσης της campaign η δεκαετία του 50 και οι noir ταινίες. Η δεύτερη κυκλοφορία της συλλογής γυαλιών της πολυτελούς μάρκας αιχμαλωτίζει αμέσως τον θεατή με την πλούσια χρωματική παλέτα, τις εντυπωσιακές συνθέσεις και τα φωτιστικά εφέ. Η εμβληματική εικόνα μίας γυναίκας σε ένα vintage κάμπριο είναι η εικόνα που είχε στο μυαλό του ο Michele για την καμπάνια. Και η Billie Eilish μπόρεσε να την ενσαρκώσει με τον καλύτερο τρόπο.

 

Εκτός από τη φανταστική φωτογράφηση η νέα Gucci eyewear καμπάνια περιλαμβάνει και ένα short film που εντυπωσιάζει κάθε θεατή. Ανακαλύψτε τη συλλογή μέσα από το official site. 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.