Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Bella Hadid πρωταγωνιστεί στη Self Portrait SS22 καμπάνια

Η Bella Hadid πρωταγωνιστεί στη Self Portrait SS22 καμπάνια

Η Bella Hadid είναι το κεντρικό πρόσωπο της Self Portrait SS22 καμπάνιας, ως ένα σύγχρονο free spirit.

 

Το brand, με έδρα το Λονδίνο, αποκάλυψε την καινούργια του καμπάνια με πρωταγωνίστρια το supermodel. Η Bella Hadid, ως κεντρικό πρόσωπο της Self Portrait SS22 καμπάνιας, θεωρήθηκε ιδανική για αυτήν την ξέγνοιαστη καμπάνια. Δείχνοντας διαφορετικές πλευρές του εαυτού της, το μοντέλο ζωντανεύει τη free spirit εκδοχή της.

 

Courtesy of Self Portrait

 

Εμπνευσμένος από τη σταδιακή επιστροφή στον έξω κόσμο, ο creative director Han Chong παρουσιάζει μια αβίαστη capsule collection ενδυμάτων. Μία ιδιαίτερη συλλογή, που ταιριάζει σε έναν χαλαρό και πειραματικό τρόπο ντυσίματος. Η Bella Hadid παρουσιάζει την καινούργια συλλογή, η οποία βασίζεται σε πλούσιες αποχρώσεις του βαθύ μπλε, του φούξια και των παστέλ. Τα αιθέρια υφάσματα, που χρησιμοποιήθηκαν, αποπνέουν θηλυκότητα και playfulness.

 

Courtesy of Self Portrait

 

“Επιχείρησα να παρουσιάσω μια συλλογή για το τι μπορεί να θέλουν να φορέσουν οι γυναίκες τώρα που βγαίνουν. Η συλλογή είναι ένα γράμμα αγάπης προς τη γυναίκα. Αυτή που είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον κόσμο, να είναι αληθινά ο εαυτός της και να διασκεδάσει ξανά”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

 

Courtesy of Self Portrait

 

Αντιμετωπίζοντας κάθε γυναίκα ως μούσα του brand, η Self Portrait SS22 συλλογή διαθέτει blazers, mini φούστες και πολυεπίπεδα φορέματα. Η Bella Hadid και η collection ενθαρρύνουν κάθε γυναίκα να γιορτάσει και να αγκαλιάσει την πολυπλοκότητά της, εξερευνώντας τι την κάνει μοναδική. Ο σχεδιάστης βλέπει τη συλλογή ως μία γιορτή έκφρασης, σχεδιάζοντας για γυναίκες με διαφορετικές προσωπικότητες και συμπεριφορές.

 

Photo: Harley Weir

www.selfportrait.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.