Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Gigi Hadid τώρα και παρουσιάστρια

Η Gigi Hadid τώρα και παρουσιάστρια

Η Gigi

Η Gigi Hadid θα είναι συμπαρουσιάστρια του Tan France για τη δεύτερη σεζόν του Next in Fashion.

 

Το reality Next in Fashion επιστρέφει για δεύτερη σεζόν και πρόκειται να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον. Ο παρουσιαστής Tan France, γνωστός και από το Queer Eye, θα έχει για νέα συμπαρουσιάστρια το supermodel Gigi Hadid. Στην πρώτη σεζόν παρουσιάστρια ήταν η fashion expert Alexa Chung, η οποία, όμως, δε θα συνεχίσει. Η Gigi θα φέρει στο reality μόδας τις αμέτρητες γνώσεις και τη μεγάλη εμπειρία της όσον αφορά στον χώρο του modeling. Τα συναρπαστικά νέα επιβεβαίωσε και το ίδιο το Netflix. Τώρα μένει να δούμε πότε θα γίνει και η επίσημη επιστροφή του Next in Fashion.

 

 

Η Gigi και ο Tan France γνωρίστηκαν πριν από 4 χρόνια και από τότε έχουν αναπτύξει μία καλή φιλική σχέση. Δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη και υπόσχεται στους fans ότι θα είναι μία επική σεζόν. Μάλιστα, ανακοίνωσε η ίδια και την έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής. Νέοι σχεδιαστές μόδας θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με το supermodel και να απορροφήσουν όσες fashion γνώσεις έχει να τους προσφέρει. Ανυπομονούμε να τη δούμε και σε αυτόν τον ρόλο, καθώς είμαστε σίγουροι ότι θα είναι εκπληκτική και εδώ. Good luck!

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.